marți, 29 noiembrie 2016

Singurul vârcolac femeie în viață, la Filmcafe: "Bitten", sezonul 2

Sezonul 2 va avea premiera pe 30 noiembrie, miercuri seara, la ora 22:00, continuând și în decembrie la aceeași oră, anunță Filmcafe printr-un comunicat remis către HD Satelit. “Bitten” este un serial horror, plin de suspans, mister și aventură, spectaculos, cu lucruri ce scapă de sub control într-o lume supranaturală.

Este inspirat din seria fantasy de 11 cărţi “Femei din lumea de dincolo” scrisă de autoarea canadiană Kelley Armstrong. Filmările pentru cele 10 episoade ale sezonului 2, au fost făcute în Canada. Din distribuţie fac parte Laura Vandervoort (“Ted”, “Smallville”); Greyston Holt (“Supernatural”); Greg Bryk (“The Incredible Hulk”, “A History of Violence”).

Când a părăsit Stonehavne - „pe bune de data aceasta” - Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală. Aceasta până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei, care i-a cerut să vină înapoi. Așa că ea se întoarce, plecând departe de viața ei normală ca fotograf în Toronto. Revine în lumea vârcolacilor, plină de reguli referitoare la protejarea haitei și înapoi la un bărbat pe care a încercat să-l uite timp de mai mulți ani. Iar dacă lucrurile nu erau destul de complicate, se întâmplă ca Elena să fie singurul vârcolac femeie în viață.

Despre Filmcafe
Filmcafe găzduieşte divertismentul prin care telespectatorii pot evada din cotidian, prin difuzarea celor mai bune selecţii de filme şi seriale care pot fi urmărite de generaţii diferite. Strategia de bază a Filmcafe este alcătuită din emoţii, poveşti umane şi romantism, introducând aceste teme în emisiuni. Filmcafe îşi stabileşte audienţa către genul de divertisment general, concentrându-se pe un conţinut de comedie, crimă şi aventură/mister.


Niciun comentariu despre subiectul „Singurul vârcolac femeie în viață, la Filmcafe: "Bitten", sezonul 2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile