vineri, 18 noiembrie 2016

Televiziunea Motors TV, cumpărata de Motorsport Network, se va transforma în serviciu video la cerere ? UPDATE: Motors TV păstrează transmisia liniară și va trece la HD

Motorsport Network din Miami a cumparat Motors TV, consolidand una dintre cele mai mare afaceri de tehnologie digitala din lume dedicata sporturile cu motor, cu operațiuni de distributie video premium la nivel mondial.

Achizitia radiodifuzorului, care ajunge la peste 30 milioane de locuințe, cu contracte de drepturi tv pentru un numar de la 130 până la 700 de evenimente transmise anual, va deveni coloana vertebrală a Motorsport.tv.

"Aceasta achiziție, impreuna cu operatiunile noastre digitale, inclusiv Motorsport.com și Autosport.com, este un pas îndrăzneț pentru a construi o platformă cu adevărat integrată, atat pentru dispozitive mobile, cat si televizoare", a precizat Brown Zak, presedintele Motorsport.com.

Motors TV va fi absorbită în Motorsport.tv și va ofere fanilor noi formate de programe originale din domeniul sporturilor cu motor, inclusiv campionate mondiale transmise in direct, dar si programe din domeniul auto de performanță. Serviciul Motorsport.tv va fi imbunatatit si va fi oferit in Full HD din martie 2017. Fanii sporturile cu motor vor avea acces la programe printr-o gamă largă de platforme, inclusiv desktop, telefoane mobile, tablete, dispozitive de streaming, console de jocuri ori televizoare conectate la Apple TV, Amazon Fire sau Roku. Va fi adaugata si capacitatea de difuzare a Motors TV prin fluxuri video vizionabile la 360 de grade.

Televiziunea Motors TV a fost lansată in anul 2000, iar astazi opereaza cinci fluxuri internaționale în șase limbi, pentru Franța, Marea Britanie, America de Nord și Latină și un feed internațional. Anul 2017 va marca tranziția de la radiodifuziunea liniară tradițională la tehnologia video la cerere (VOD), după lansarea noii platforme digitale Motorsport.tv. Televiziunea Motors Tv este prezenta si in grila unor operatori din Romania, de exemplu UPC sau iNES.

Motorsport Network detine Motorsport.com, Motor1.com, Motorstore.com, Motorsport.tv, Motorsportstats.com, FerrariChat.com, Giorgio Piola, Amalgam Collection, RideApart.com, BoldRide.com si a fost infiintata in Florida in anul 2015.

UPDATE 25 noiembrie 2016: Se pare ca s-au răzgandit sau cel putin au rectificat declaratiile anterioare. Jean-Lu Roy, fondatorul Motors Tv, a precizat că afacerea va continua in acelasi mod, atat pentru public, cât și pentru furnizori.

"Emisia liniară este inima afacerii noastre și va rămâne la fel, tot ceea ce se va schimba este că vom oferi programele in rezolutie HD, de la începutul anului 2017", a spus acesta ( nr. Motors Tv deja are unele versiuni in HD ).

Cu toate acestea, o nouă platformă video premium va lansa la începutul anului 2017, iar numele companiei se va schimba in Motorsport.tv, în primul trimestru al anului 2017. Canalul va păstra cinci versiuni ale sale, pentru Marea Britanie, Franța, restul Europei, America de Nord și America Latină si exista intentia de a se extinde pe noi piețe din Europa și din America de Nord si de Sud.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea Motors TV, cumpărata de Motorsport Network, se va transforma în serviciu video la cerere ? UPDATE: Motors TV păstrează transmisia liniară și va trece la HD”:
Anonim

Si la Orange Tv este acest post Tv.

Anonim

"de exemplu"...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile