duminică, 27 noiembrie 2016

Televiziuni necriptate prin satelit ne aduc mai devreme magia sărbătorilor de iarnă

La fel ca în fiecare an, cu o lună înainte de Crăciun, diverse posturi tv din Marea Britanie si-au adaptat programele la atmosfera sărbătorilor de iarna. Mai multe televiziuni necriptate ( transmise prin satelitii Astra de la 28,2 grade Est si receptionabile in Romania ), dar si alte canale premium criptate difuzeaza deja videoclipuri, programe si filme care aduc mai devreme in casele telespectatorilor magia sărbătorilor.

Una dintre aceste televiziuni muzicale necriptate este Chilled Xmas ( care si-a schimbat si denumirea din Chilled). Este difuzată prin satelitul Astra 2G, frecventa 11553, polarizare orizontala, DVB-S QPSK, SR 22000, FEC 5/6.

Pe aceeasi frecvență se receptioneaza necriptat si televiziunea Heart Xmas, redenumită temporar din din Heart Tv.

Televiziunea NOW Music a fost de asemenea redenumită temporar ca NOW XMAS si se pot receptiona necriptat in Romania pe frecventa 11224, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA.

Alte televiziuni premium ( din păcate criptate ) au urmat acelasi trend, devenind MTV XMAS, XMAS GOLD +1, Sky Christmas, Sky Christmas HD, Christmas Gold etc.


3 comentarii despre subiectul „Televiziuni necriptate prin satelit ne aduc mai devreme magia sărbătorilor de iarnă”:
Anonim

unele programe de pe acest satelit deși sunt necodate dar nu se recepționează știe cineva de ce?

Dany

@Offtopic: Acele alte programe necodate de care vorbesti tu sunt pe fascicule de semnal dedicate pentru Anglia si care nu au semnal in Romania.
@Ontopic: Aceste programe de muzica din stire se prind foarte bine, ca sunt pe fascicul european, le-am prins de alaltaieri cu antena de 90 cm in Craiova. Au muzica foarte buna de Craciun !

Anonim

Da si eu le recepționez acele din știre cu semnal de 90 / 100 % în Italia unde ma aflu .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile