duminică, 4 decembrie 2016

Fight Network HD Italia, receptionabilă necriptat în România prin satelit

Versiunea italiană a televiziunii dedicată sporturilor de luptă emite acum in High Definition si necriptat prin satelit, fiind receptionabilă și in România.

Fight Network HD Italia difuzeaza evenimente din lumea artelor martiale din intreaga lume, dar si boxing, kickboxing, wrestling si alte sporturi de luptă ( inclusiv competitii internaționale).

De asemenea, in grila mai sunt difuzate știri, documentare, interviuri, emisiuni de divertisment sau alte programe în direct ( italiene și internaționale), fitness, filme si seriale din aceasta nișă, precum și o alte tipuri de conținut. Deocamdata unele programe sunt in HD, altele in SD.

Televiziunea Fight Network HD este detinută de Anthem Sports & Entertainment din Canada si poate sa fie receptionata in Romania prin intermediul satelitului Eutelsat Hot Bird 13C de la 13 °Est, frecventa 10930, polarizare orziontala, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, necriptat la momentul publicării acestui articol.


Un comentariu despre subiectul „Fight Network HD Italia, receptionabilă necriptat în România prin satelit”:
gabi

Inca un post de sport la liber care emite pe Romania dupa Sky Sport News HD. Se pare ca se pregateste ceva in viitor cu Eurosportu, care cel putin versiunea pe Romania a devenit ca Discovery Romania.... plina de reclame de ajungi sa crezi ca este canal cu tematica de reclame. Ar fi bine ca-n Viitor operatorii din Romania sa preia aceste posturi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile