miercuri, 14 decembrie 2016

Samsung GX-TR530SK - imagini ale receptorului HD Telekom TV Satelit

Un coleg de hobby ne-a trimis mai multe imagini cu noul receptor HD de la Telekom Romania: receiverul de satelit Samsung GX-TR530SK. Receptorul are atat iesire video HDMI, cat si Euroscart, telecomanda universala si un conector LAN.


42 de comentarii despre subiectul „Samsung GX-TR530SK - imagini ale receptorului HD Telekom TV Satelit”:
Pop Daniel

naspa ca si firma

Anonim

E o firma buna, Samsung face si telefoane si tablete. Primul meu receptor de satelit analogic a fost Samsung, in anii 90.

Done Iordache

Daniel Pop, te referi la Telekom s-au la marca SAMSUNG?

Adrian ( via Facebook )

Totusi e rau ca nu are afisaj cu ceas...

Razvan Florea

pacat ca inca nu functioneaza, le avem de 2 zile si anulam instalarile cu lipsa materiale pentru ca idiotii de informaticieni nu isi dau seama de ce nu se activeaza

romeo-alex

se poate anula functia auto-disconect pe recevier ? acea functie care face ca recevierul sa se inchida dupa o perioada de timp daca tv nu este deschis ....

Anonim

Pai daca nu are in meniu dezactivarea acestei functii, nu prea ai ce sa faci in privinta asta.

Anonim

mai puneti niste posturi maghiare?

Unknown

cine stie sa imi spuna si mie am acest receptor si imi ramane imaginea de actualizare inghetata la 0% nu trece mai departe !!!....

Anonim

Pai ai pornit actualizarea mai demult sau inainte si ai oprit-o pana nu s-a finalizat ? Receptorul mai porneste pe canale, daca intrerupi actualizarea? Ai semnal de la satelit ?

Mihail Sandu

Buna Ziua , am si eu o problema cu acest reciver si anume mi se blocheaza la imaginea cu update de soft , fac setarile si la un moment dat sare in modul update de soft iar acolo ramane 0 % , am schimbat reciverul la cei de la telekom si al 2 -lea face la fel , pe aceasi antena si lnb mai am un decodor sd care functioneaza perfect ....pe toate entry point am semnal peste 60% pana la 90%...astept aceasi problema cu Unknown

Mihail Sandu

Mentionez ca nu am intrerupt niciodata de la actualizare , nou in momentul in care l-am setat prima oara asa a facut iar al 2-lea la fel ....

Anonim

Acest probleme hardware nu se pot rezolva online, probabil nu exista vreo combinatie de butoane sa rezolve problema sau ceva similar. Mergi cu receptorul la reprezentanta lor tehnica si spune-le sa ti-l probeze la antena lor, iar daca nu functioneaza, sa iti dea altul pe care sa il probeze in prezenta ta.

Anonim

O telecomanda gasesc separat sa cumpar

Anonim

De la ei de la service.

Anonim

Si unde anume

Anonim

Intreaba la casieria unde platesti tu facturile sau unde ai incheiat contractul, te vor indruma ei, eu nu am de unde sa stiu unde e service-ul lor in localitatea ta, dar cei de la casierie lor iti vor spune locatia exacta.

Anonim

Buna ziua,poate sa-mi spuna cineva cum configurez telecomanda de la receiver pt a controla tv-ul.multumesc

Done Iordache

Nu poate fi controlat decat pornirea si oprirea TV-ului, in rest nimic altceva!
Eu am un TV LG si doar atat pot controla cu telecomanda riceiverului.

Laurentiu

Poate are ACEASTA ȘTIRE - CLICK AICI legătură cu folosirea telecomenzii Telekom Dolce la tv, deși probabil tu ai alt model de telecomanda și nu știu dacă se aplica și la modelul tău.

Done Iordache

In cazul nostru e vorba de riceiverul si telecomanda aferenta prezentate mai sus!

Unknown

Cum configurez telecomanda sa mearga pot opri/porni televizorul?(ex: LG)

Anonim

Daca nu scrie in manualul receptorului cum sa faci asta, te poate ajuta doar cineva care are acest receptor ( de exemplu cel care a postat anterior, Done Iordache ) si care stie cum sa faci aceasta operatiune.

Anonim

Eu pot sa te ajut doar cu ce spune Telekom:

Telecomanda receiverului este prevăzută cu două butoane care controlează televizorul: TV standby şi TV Input (sursă TV).

Configurarea butoanelor universale se face folosindu-se următoarea secvenţă: se apasă butoanele ROŞU şi ALBASTRU simultan pentru 3 secunde până LED-ul va rămâne aprins, apoi se introduce secvenţa <9>, <9>, <1>, , apoi a doua cifră, apoi a treia cifră, apoi a patra cifră, .

Codurile celor mai întâlnite mărci de televizoare sunt: LG - 1628; Panasonic - 2153; Philips - 2195; Samsung - 2448; Sony - 2679, dar găseşti toate codurile aici:

https://media.telekom.ro/images/docs/Legal_docs/Fix/Coduri_TV_pentru_imperecherea_telecomenzii_universale.pdf

Done Iordache

Apesi pentru cateva secunde butonul rosu pe care scrie TV si cu care ar trebui de fapt sa comanzi TV-ul si apoi rapid 06.
Daca nu functioneaza operatiunea, o iei de la capat TV+19, TV+20, TV+21, TV+22, TV+78
Aceste coduri sunt strict doar pentru LG!
Eu am LG LF561V.
Daca sunt persoane care doresc codurile pentru alte modele de TV, va pot da cu mare drag aceste coduri.
Chestia cu butonul sursa NU functioneaza in cazul meu!
Doar se deschide fereastra sursa pentru cateva secunde si atat in rest mai departe nu mai am nici o alta optiune de a alege altceva!
Insa este o mare favoare sa folosesti doar o telecomanda fie ea si numai pentru pornirea si oprirea televizorului, practic nu ma mai impiedic prin pat de telecomanda televizorului si o folosesc doar atunci cand este cazul!

Unknown

La cofigurare instalare initiala nu reusesc sa trec de ecranul care arata puterea, calitatea,nivelul semnalului. un sfat sau o indrumare ? Multumesc.

Anonim

Pai probabil nu e in regula semnalul, de aceea nu vrea receptorul sa continue configurarea. Iti afiseaza semnal si calitate suficienta?

Bihari Alexandru

Putere semnal undeva intre 90 si 100%
Nivel semnal 225 si 230 oscileaza
Calitate semnal 100%

Anonim

Receptorul poate afisa gresit acele valori, daca e defect. Verifica si cu cablul de la antena scos din receptor, sa vezi ce afiseaza.

Bihari Alexandru

Am scos cablul, efectiv arata ca nu are semnal si totul e zero

Anonim

Ok. Pai si esti sigur ca ai receptionat satelitul Hellas Sat 2 de la 39 grade Est si nu cumva ai antena orientata pe alt satelit? Poate afiseaza semnal de la alt satelit invecinat si tu crezi ca esti pe Hellasa Sat 2, dar de fapt nu esti cu antena pe satelitul care trebuie. Ti-a garantat instalatorul ca e orientata pe satelitul care trebuie ?

Bihari Alexandru

Multumesc pt raspunsuri, maine am sa incerc alt satelit. Eu sunt in Germania, deci fac singur fara instalator, deocamdata.

Anonim

Am urmatoarea problema cu acest STB. Se pare ca daca selectez "Dolby Digital" ca si output pentru sunet, pentru canalele ce emit "Dolby" (HBO HD, Discovery Science,etc) nu se va putea modifica nivelul sunetului din STB. Sunetul ramane la aceeasi intensitate indiferent ca este la minim sau la maxim. Dupa ce am modificat din "Dolby Digital" in "PCM", output-ul pentru sunet, am putut modifica sunetul pentru canalele ce emit "Dolby Digital" ca si pentru restul canalelor.

Mai are cineva problema asta ?

Anonim

Dolby Digital este trimis catre televizor neprocesat, deci este normal sa nu poti modifica volumul din receptor. Cand ai comutat pe PCM, a devenit procesat sunetul de catre receptor si de aceea poti modifica sunetul din receptor. Asa e normal.

Anonim

Trist, asta inseamna ca trebuie sa folosesc 2 telecomenzi pentru ca nu pot seta telecomanda acestui decodor sa controleze nivelul sonorului televizorului .

Anonim

Pai asa se manifesta la orice receptor pe DTS ( daca e DTS cu adevarat ), nu doar la receptorul acesta. Volumul la DTS se regleaza din ultimul dispozitiv care reda sunetul DTS, in cazul tau televizorul.

Bihari Alexandru

Salut. Dupa trei zile de incercari si multe multe vorbe din folclor nu am reusit nimic. nu reusesc sa prind alt semnal decat cel la care ramane blocat ( mai sus explicatiile )
Stie careva un instalator prin zona Darmstadt ? Multumesc.

Anonim

Incearca pe Pagini Aurii:

https://www.gelbeseiten.de/sat-anlagen/darmstadt

Robert Muscalu

Salutare. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Sunt in Italia si doresc sa achizitionez un kit de camping cu parabola de 40cm, pentru receptia Telekom, cu receiverul Samsung HD. Am LNB Inverno BlackUltra. Momentan am oala de 60cm si merge perfect... semnal/calitate super. Vreau sa stiu daca merge si pe oala de camping (40cm).

Multumesc si o duminica faina in continuare.

Anonim

Cam putin de 40 cm, s-ar putea sa ai surprize sa nu receptionezi.

Gabriel Antonio

Merge frate !

adrianlobont

cum fac update la acest decodor ?

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:


Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (48) Digi Mobil (38) Digi Tv (306) Focus Sat (212) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (169) Orange Tv (100) RCS-RDS (399) Telekom Romania (220) Telekom Tv (193) UPC (219) Vodafone (44)