miercuri, 21 decembrie 2016

Satelitul Amos 17 va fi lansat la 17 grade Est

Spacecom a anunțat că urmează să cumpere un nou satelit de la Boeing Satellite Systems International, într-o afacere în valoare de 161 milioane dolari.

Este de așteptat ca Amos 17 să fie lansat în anul 2019 și va emite de la 17 grade Est, cu o acoperire de semnal pentru Africa, Orientul Mijlociu și Europa. Durtata de exploatare a satelitului este de 15 ani.

"Amos-17 va spori semnificativ capacitățile noastre ca operator de sateliti si va fi un satelit multi-bandă de mare putere, care va oferi soluții fiabile și un avantaj competitiv semnificativ pentru clienții noștri. Suntem încântați de parteneriatul cu Boeing in acest pas foarte important pentru flota noastră, deoarece satelitul Amos-17 va fi realizat pe baza unui proiect inovator, cu capacitatea de a ajuta la furnizarea de servicii flexibile, pentru a satisface cererile tot mai mari ale clienților noștri", a precizat David Pollack, presedinte si CEO al Spacecom.

Plasarea comenzii pentru Amos-17 are loc la doar câteva luni după pierderea lui Amos 6, care trebuia plasat la 4 grade Vest ( si care va fi înlocuit cu un satelit închiriat de la ASIASAT ).


Niciun comentariu despre subiectul „Satelitul Amos 17 va fi lansat la 17 grade Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile