vineri, 2 decembrie 2016

Sky Sport News HD este transmis la liber din 1 decembrie 2016

Furnizorul de servicii media la nivel mondial MX1 ( o filială deținută în totalitate de SES ) a anunțat că a semnat un contract pentru mai mulți ani cu operatorul de televiziune cu plată Sky, pentru a asista acest DTH în primii săi pași în lumea televiziunilor comerciale necriptate. Începând cu 1 decembrie 2016, televiziunea germană de știri din lumea sportului, Sky Sport News, este disponibilă gratuit prin satelitul Astra.

Sky Sport News este transmis în HD (MPEG-4) și SD (MPEG-2), ambele versiuni fiind receptionabile gratuit (FTA). MX1 a fost ales pentru a furniza servicii tehnologice diverse, inclusiv comprimarea semnalului, trimiterea semnalului catre satelit și transmiterea canalului prin intermediul Astra 19,2° Est către telespectatori și distribuție către diversi alti operatori. Radiodifuzorul Sky a închiriat bandă suplimentară de transmisie pentru a difuza si o versiune SD. Semnalul HD este difuzat necriptat prin intermediul capacităților deja inchiriate.

Datele de receptie sunt următoarele;

Sky Sport News HD: satelit Astra 1N ( 19,2 grade Est), frecventa 12304, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 QPSK, FTA.

Sky Sport News SD: satelit Astra 1KR ( 19,2 grade Est), frecventa 10921, polarizare orizontala, DVB-S QPSK, SR 22000, FEC 7/8, FTA.


16 comentarii despre subiectul „Sky Sport News HD este transmis la liber din 1 decembrie 2016”:
Anonim

Tocmai bun de scos Eurosportul si bagat acest post de la anu in retelele de cablu din Romania

Anonim

Buna stire.Asteptam si un sky hd in engleza...si un BBC HD .Dar la englezi greu le scapa ceva printre degete.

Anonim

Pentru primul anonim: Sky Sport News HD nu o să fie oferit la noi și nici nu ar compensa eliminarea Eurosportului pentru că SKY Sport NEWS difuzează numai ȘTIRI!

Anonim

ar fi bine daca lear baga toate sase canale sky sport ca transmit si meciuri de Wrestling american Wrestling mania 33 anul vitor in america in martie anul vitor in romania sport.ro cemai transmitea dar erau inregistrate emisiunile

Giony

Anonim 3 : ai perfecta dreptate . Primii doi anonimi n-au inteles cuvantul NEWS .

Giony

Ar trebui sa ne bucuram cand vom vedea la liber Sky sport bundesliga , Sky sport 1 , 2 - toate hd .

Giony

SURPRIZA PLACUTA - Sky sport news hd transmite in direct meciul MAINZ 05 - BAYERN .

Anonim

Doar SKY Sport News va rămâne un post la liber, în rest șansele sunt zero. Cu această ocazie au oferit și partida Mainz 05 - Bayern pe acest canal.

Giony

Asteptam sa vedem ce se va mai intampla .

gabi

Programele Sky alaturi de cele BBC vor sa intre masiv pe piata audiovizuala din Romania. Primul anonim s-ar putea sa aibe dreptate

Cristian

@domnule Gabi : sper sa aveti perfecta dreptate, dar cel mai mult imi doresc ca telespectatorii romani sa inteleaga ca MERITA o investitie lunara in adevaratul content de calitate.
Eu sunt dintre cei mi-am dorit intodeauna, am visat sa am SANSA macar a unui un singur canal BBC sau SKY !
Felicitari si jos palaria celor ce intretin acest blog !

Anonim

Pe 14 aprilie 2018, de la ora 17:30, va fi difuzat un program inainte de meci si apoi un meci in direct dintre Bundesliga, dintre Bayern München și Borussia Mönchengladbach. Meciul va fi difuzat pe liber pe Sky Sport News HD, ceea ce înseamnă că jocul va fi disponibil pentru toți telespectatorii care urmăresc programe de pe satelitul Astra 19,2° Est.

Giony

Multumim,dar acest canal este transmis gratuit de aproximativ un an.

Anonim

Da, stiu ca e transmis gratuit de mai mult timp, vroiam sa aduc in atentie ca e acest meci transmis, mai ales ca ei transmit rar meciuri. Si daca e gratuit, ma gandeam ca poate intereseaza si pe altii acest meci pe acest canal.

Giony

CORECT.

Anonim

Asa vedem si noi un meci din Bundesliga.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile