sâmbătă, 31 decembrie 2016

Televiziunea Neptun Tv, necriptată prin satelitul Eutelsat 16A, pe frecvența Freesat România

Pe frecvența utilizată de DTH-ul Freesat România a început sa fie transmisă necriptat televiziunea Neptun Tv. Datele de recepție sunt următoarele: satelit Eutelsat 16A de la pozitia orbitală 16 grade Est, frecvență 12643, polarizare verticală, SR 12500, FEC 3/4, DVB-S2 QPSK, FTA.

Lansată în anul 1995 ca televiziune regională cu sediul in Constanța, Neptun TV emite la nivel national prin satelit din anul 2007.

În grila Neptun Tv sunt incluse filme artistice și documentare, seriale, emisiuni de divertisment, talk-show-uri, știri și alte programe.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Neptun Tv, necriptată prin satelitul Eutelsat 16A, pe frecvența Freesat România”:
marian

Bravo lor Neptun tv si celor de la freesat speram ca vor mai fi mai multe canale in 2017

Satelitonline

E vechea frecvență de emisie a postului B1

Anonim

E bine ca să gândit sa vine pe satelitul eutelsar 16E le urez sa vina toate canalele Free românești pe acest satelit inclusiv prima și kiss TV ce cauta pe satelitul ala intelsat 45 habar nu am că sunt singurele programe românești acolo chiar și chiar și nasul TV de pe helsat poate veni aici și asa nu se folosești nimeni de disponibilitate lor de a fi Free dacă sunt puține pe satelit unde emit Free. Părerea mea

Anonim

Politica televiziunilor fara fonduri...se cauta transorteri fară plata si cu o arie de acoperire cât mai largă..

Anonim

"transorteri fară plata"? :)

Anonim

Stie cineva de ce programele de la freesat si de la tvr emit gratuit pe satelitul eutelsat 16°w?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile