luni, 30 ianuarie 2017

Comunicat: Orange prezintă primele trupe pentru cea de-a VII-a ediție a festivalului Summer Well

Orange prezintă cea de-a VII-a ediție a festivalului Summer Well care va avea loc pe 12 și 13 august 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Încă de la prima ediție, festivalul a devenit un loc de referință pentru iubitorii de muzică alternativă, iar anul acesta, pe scena de la Summer Well vor urca din nou nume cunoscute. Pentru ediția din 2017, organizatorii au pregătit premiere. Printre trupele care se vor afla pentru prima oară la București se numără Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves.

Prima parte a line-up-ului este completată de Interpol. Paul Banks, Daniel Kessler și Sam Fogarino se întorc după 6 ani la Summer Well, festivalul care poartă numele uneia dintre piesele lor.

Biletele pentru ediția de anul acesta sunt deja disponibile în Orange shop-uri (www.orange.ro/shops) sau online pe www.easytickets.ro și www.eventim.ro, pentru cei care vor să se bucure din timp pentru un festival ca o vacanță.


Niciun comentariu despre subiectul „Comunicat: Orange prezintă primele trupe pentru cea de-a VII-a ediție a festivalului Summer Well”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile