marți, 24 ianuarie 2017

Diverse seriale în grila televiziunii Sport.ro, din 30 ianuarie 2017

De luni, 30 ianuarie 2017, telespectatorii televiziunii Sport.ro vor viziona o noua grila de programe, care include si seriale precum "Răfuială în Seattle", de la ora 22:00 ( cu Steven Seagal ), "Familia Simpson" ( de la 17:30 ) sau "Familia Bundy" ( de la ora 19:00 ).

Dimineata, de la ora 7:00, vor fi difuzate Știrile Sport.ro, iar de la orele 10.45 si 21:00 va fi transmisa în direct "Ora exactă în sport". Local Kombat va fi de asemenea prezent in noua grilă de programe.

Grila de programe a Sport.ro, care va difuza din 30 ianuarie și seriale clasice, este promovata prin sloganurile "Noul sport național e la telecomanda ta! si "Mai barbatesc, mai sport.ro!".

"Tu dai startul acțiunii: te întreci cu gluma, faultezi plictiseala și fluieri la fiecare contact. Tu ești selecționer, arbitru și titular", mai precizeaza televiziunea Sport.ro intr-un promo tv.


5 comentarii despre subiectul „Diverse seriale în grila televiziunii Sport.ro, din 30 ianuarie 2017”:
Ovidiu

E bine ca se mai diversifica programul,ori cum fotbal nu mai avem ce prezenta suntem ultimi pana și albanezi iau bătut

Anonim

Sport.ro devine o televiziune de sport doar cu tenta sportiva.

Bodo

Foarte buna alegere, daca n-ai bani de transmisiuni sportive si ceri bani cablistilor pentru retransmisie barem baga filme si seriale. Daca era dupa mine schimbam si denumirea postului...de foarte mult timp nu mai avea de a face cu aria sportiva

brO

dar wrestling nu il bagati inapoi ca in fiecare seara ma uitam la el pe sport.ro

Unknown

Dar sport adevarat cine transmite?N-am vazut un meci de hokei toata iarna,sau de box.Femeile sau iubitele fotbalistilor,transferurile sai castigurile lor..pai asta-i sport.?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile