sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Gala Premiilor Oscar 2017, la Digi Film si Digi 24, cu dublă pistă audio

RCS RDS a anuntat ca Digi24 si Digi Film vor difuza pentru al treilea an consecutiv Gala Premiilor Oscar. Festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Hollywood, in Los Angeles, si va fi in direct si in exclusivitate difuzata de cele doua televiziuni ale companiei RCS RDS, mai precizeaza operatorul.

Pe 24 ianuarie 2017, Digi24 si Digi Film vor difuza de la ora 15:18 nominalizarile la premiile Oscar 2017. Se preconizeaza ca filme precum La La Land, Fences si Manchester by the Sea pentru cel mai bun film, Casey Affleck si Denzel Washington pentru actor in rol principal, Natalie Portman, Emma Stone sau Meryl Streep pentru actrita in rol principal.

A 89-a editie a Galei Premiilor Oscar va fi transmisa in direct de la Los Angeles pe 26 februarie si se va putea viziona si fara traducere in limba romana, la Digi24 si Digi Film ( telespectatorul va putea alege intre pista audio in română și cea în engleza, daca este abonat la un serviciu de televiziune digitala prin cablu sau satelit al RCS RDS),

Sosirea vedetelor pe covorul rosu se va vedea in noaptea de duminica spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 si Digi Film, de la ora 02:00 si pana in jurul orei 06:30.

"Oana Zamfir si invitatii ei vor comenta predictiile, momentele de varf ale anului cinematografic si cele mai importante secvente ale serii, incepand cu ora 01:00 pe Digi24 si 01:30 pe Digi Film. De altfel, postul de televiziune va difuza, in jurnalele de stiri, o serie de materiale dedicate editiei din acest an a premiilor Oscar", mai precizeaza RCS RDS in comunicat.


6 comentarii despre subiectul „Gala Premiilor Oscar 2017, la Digi Film si Digi 24, cu dublă pistă audio”:
Anonim

Din păcate numai la RDS este cu pista audio dublă. Așa a fost și anul trecut. La UPC și alții nu a fost disponibil și în engleză.

Anonim

pai daca fac efortul tehnic si altii, cred ca se poate sa adauge si celalata pista temporar...
dar nu cred ca altii au interes sa faca atatea modificari doar pentru o zi...
nu e chiar simplu...

Anonim

Nici nu vor să facă acest efort. Cabliștii pur și simplu au aruncat Digi 24 la capătul grilei fără nume și EPG. L-au introdus în grilă doar pentru că au fost obligați prin lege. Deci e clar că nu sunt ei interesați de piste audio. La UPC e aruncat pe poziția 809 lângă canalele religioase care la rândul lor au fost redenumite: Canal Religios. Digi 24 se numește Canal Știri.

Anonim

DIGIFILM SI DIGI24 cele mai tari canale tv romanesti de stiri si filme ( + documentarele si de muzica ) , sa traiasca RDS RCS/DIGI 1000 de ani buni nu rai.

Anonim

E foarte simplu sa adauge dual audio. Trebuie doar sa multiplexeze inca o coloana audio in stream. Orice incepator poate face daca banda este suficienta. Sincer, ma indoiesc ca nu au inca 192 Kbps disponibili.

Anonim

Ieri a adaugat UPC la Digi24 si coloana audio in engleza, mai verifica o data. De asemenea, a pus si denumire Digi24 la canal si l-au inclus in grupa canalelor de stiri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile