vineri, 20 ianuarie 2017

Televiziunea CINETHRONIX, în grila platformei ARKTV

Începând cu data de 20 ianuarie 2017, televiziunea Cinethronix este prezentă și în aplicația ARKTV, o dată cu lansarea noii platforme digitale de conținut audiovizual, ne anunță Cosmin Nicolescu, administratorul televiziunii Cinethronix.

"ARKTV este produsul companiei Streamark, aplicația fiind disponibilă pe MobileTV, tv prin protocol IP/WebTV, laptop, tabletă, iOS, Android și Smart TV. Apariția acestor platforme tv prin protocol IP profesionale reprezintă un semn că România implementează, în sfârșit, sistemele digitale indispensabile televiziunii de ultimă generație și, dacă vreți, și un pas către eliberarea consumatorului de grilele impuse de unii operatori de cablu. Sper că televiziunea viitorului, care de fapt începe deja să-și facă simțită prezența, va reuși să se elibereze de toate aceste limitări, iar utilizatorul va fi liber să își aleagă ce programe vizionează. Iar faptul că televiziunea Cinethronix este prezentă pe aceste platforme, nu poate decât să ne încredințeze că suntem pe drumul cel bun. În afară de ARKTV ( arktv.ro ), postul Cinethronix este disponibil și pe platforma SeeNow", a mai precizat pentru HD Satelit Cosmin Nicolescu, directorul Cinethronix.


14 comentarii despre subiectul „Televiziunea CINETHRONIX, în grila platformei ARKTV”:
Alex

Il gasim by default in grila sau trebuie sa facem ceva anume ca sa beneficiem de acest avantaj?

Anonim

Pai e in grila ARKTV, se vede si in poza de mai sus. Doar dai click pe el, dupa ce te loghezi in abonamentul tau de la ARKTV.

Anonim

la rcs rds oare cand v a intra

Anonim

Se poate urmări și gratuit pe Seenow https://www.seenow.ro/live-cinethronix-9

Anonim

de unde se poate descarca aplicatia?
google nu gaseste nimic .....

Anonim

De aici, pentru Android si ioS:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.streamark.arktv

https://itunes.apple.com/ro/app/arktv.ro-live-tv-vod/id1113621989?mt=8

Unknown

sau direct pe www.arktv.ro

Unknown

As dori acest post si in grila UPC...l-am solicitat si eu ,iar raspunsul celor de la UPC a fost unul stereotip ”ca pe viitor daca sunt mai multe cereri din partea clientilor va fi ”. Acelasi raspuns l-am primit si pentru BBC Eart !!!! O fi , n-o fi ,chestia cu clientii, ramane de vazut .

Bodo

Pentru Nistor Cristian..... Mai multe sanse sunt sa vezi toate posturile Discovery in grila RCS decat sa vezi vreodata posturile BBC in grila UPC..intre firmele "mama" este un adevarat razboi si sunt sanse de 0,01% sa vezi vreodata in grila UPC postul BBC Earth... in trecut au scoos BBC World, BBC Entertainment si slabe sanse sa vezi posturi BBC la UPC

Anonim

De fapt doar la UPC România lipsesc canale BBC că la restul filialelor sunt o grămadă mai ales Polonia.
BBC Entertainment a fost eliminat și la scurt timp a și fost închis.

Anonim

dar ce I de larcs rds cand o sa l dea

Anonim

Am intrat si eu pe http://www.arktv.ro/livetv/cinethronix si functioneaza foarte bine

Anonim

Funcționează dar nu e gratuit.

Anonim

Pai nu a zis nimeni ca Ark Tv e gratuit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile