vineri, 24 februarie 2017

Duck Tv, în grila tv prin protocol IP și de cablu digital a Telekom România

Furnizorul de servicii de televiziune cu plată Telekom din România va introduce Duck Tv in grila digitala prin cablu ( DVB-C ) si in grila tv prin protocol IP, la pozitia 159. Televiziunea Duck Tv este deja prezentă în grila online a Telekom Tv.

Duck Tv este un post de televiziune pentru copii, care a fost lansat în octombrie 2007 sub denumirea de Bebe TV și care este disponibil în mai multe țări, inclusiv in România. În ianuarie 2011 a fost redenumit ca Duck Tv. Televiziunea este deținuta de Mega Max Media s.r.o. din Slovacia si difuzeaza animatii și miniserii pentru cei mai mici telespectatori.

Televiziunea Duck Tv mentionează că animatiile sunt realizate sub supravegherea psihologilor ( pentru a îndeplini toate cerințele care le transformă in productii atractive pentru copiii mai mari de 3 luni ) și că mișcările lente sau rapide, completate cu muzică, îi ajută pe cei mici să își dezvolte capacitățile cognitive, iar pe cei un pic mai mari să înteleaga anumite concepte de socializare, numere, culori si altele.


3 comentarii despre subiectul „Duck Tv, în grila tv prin protocol IP și de cablu digital a Telekom România”:
Bodo

Este singura televiziune cu adevarat pentru copii mici.

Unknown

Televiziunea nu este recomandata pentru copii sub 3 ani!

Anonim

De cine nu e recomandata pentru copiii sub 3 ani ?? Asa scrie pe siteul Duck Tv, ca e pentru copiii peste 3 luni :

"Stories, produced under the supervision of child psychologists, meet all requirements of babies after 3 months of age."

http://www.ducktv.tv/page/get-to-know-ducktv-12.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile