marți, 21 februarie 2017

Peste două sute de episoade noi la televiziunile Minimax și Megamax

Gama de programe pe care televiziunile Minimax și Megamax le oferă se extinde cu aproape două sute de episoade noi. Pe lângă serialele live-action și cele animate, vor mai fi și filme în pachetul cumpărat de la DHX Worldwide Canada, inclusiv trei sezoane din serialul ”Liceul Degrassi”, nominalizat la premiile Emmy, se anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Lumea adâncurilor este difuzat în premieră la Minimax pe data de 20 februarie. Serialul animat nominalizat la mai multe premii australiene, urmărește familia Nekton ce trăiește în submarinul Aronnax. Ei explorează locurile nedescoperite din oceanele pământului pentru a dezvălui misterele adâncurilor. Sezonul al doilea va apărea pe micul ecran în această toamnă.

Din acest pachet fac parte, de asemenea, alte două filme speciale: versiunile de film ale două seriale britanice cu peste 10 ani de istorie, nominalizate la premiile BAFTA, Bob Constructorul și Pompierul Sam.

Pompierul Sam - ”Alien Alert” și Bob Constructorul - ”Mega Machines” vor apărea pe ecran probabil după premierele filmelor din primăvara aceasta, respectiv din toamnă. Bob a apărut recent cu un nou look, iar în film el lucrează la cea mai mare clădire construită vreodată, împreună cu trei noi super personaje. De asemenea și Pompierul Sam merge în locuri noi și întâlnește noi personaje în filmul său.

Megamax a cumpărat trei sezoane ale serialului canadian cunoscut la nivel mondial, Liceul Degrassi. Serialul cu peste 35 de ani de istorie a fost introdus anul trecut în decembrie cu sezonul 10 pe Megamax. Sezonul 11 a avut premiera pe 10 februarie și va fi urmat de sezonul 12 în lunile următoare. Televiziunea Megamax are și alte noutăți legate de serialele animate: Chuck's Choice va avea premiera în această toamnă, se mai precizează în comunicat.


3 comentarii despre subiectul „Peste două sute de episoade noi la televiziunile Minimax și Megamax”:
Cristy

ar merge si un Minimax HD si Megamax HD !

Anonim

Ar merge dar încă nu există!

Anonim

Degrassi pe Megamax ? Nu cred... cred ca e în română, asa-i ? Nu strica și sezoanele dinainte :((

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile