marți, 28 februarie 2017

Primăvara începe cu noi seriale la televiziunile Filmbox

Primăvara începe cu noi seriale captivante, în premieră, la canalele FilmBox. Producția cu 7 nominalizări la premiile Emmy, „Roots”, deschide lista surprizelor în luna martie, iar aprilie vine cu două noi seriale, „The Five”, inspirat din opera celebrului autor de povestiri genul thriller, Harlan Coben, și mini-seria „The last enemy”, cu Benedict Cumberbatch și românca Anamaria Marinca, anunță Filmbox printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„Roots”, remake 2016 al celebrului serial din 1977 cu același nume, declarat una dintre cele mai urmărite producții TV din toate timpurile, spune povestea tulburătoare a sclavagismului american, prin perspectiva unei familii care, generație după generație, se luptă să supraviețuiască. Din distribuția premierei din luna martie fac parte actorul-revelație, Malachi Kirby, care intră în pielea personajului principal, Kunta Kinte, și laureații Oscar Forest Whitaker și Anna Paquin. Forest Whitaker a declarat că a resimțit presiunea rolului pe care l-a interpretat în mini-seria în 4 părți de la FilmBox Premium, adăugând că „a fost foarte important pentru mine să spun povestea corect. Este vorba despre moștenirea noastră și despre eroii care au schimbat istoria”. Producția, cu 7 nominalizări la Emmy și un impresionant rating de 98% din partea criticilor siteului rottentomatoes.com, va fi difuzată pe FilmBox Premium, pe 21 martie, de la ora 21:00.

Luna aprilie începe, la FilmBox Plus, cu mini-seria în 5 părți, „The last enemy”, în care ne reîntâlnim cu Benedict Cumberbatch („Sherlock”) și Anamaria Marinca („Misiune Europa”), singura actriță româncă laureată a premiilor Bafta. „The last enemy” este o co-producție BBC și Castel Film România, filmată la Londra, dar și pe platourile din București. Benedict Cumberbatch joacă rolul savantului introvertit Stephan Ezard care nu numai că se îndrăgostește de văduva fratelui său, Yasmin (Anamaria Marinca), ci ajunge implicat, fără să vrea, și într-un complot guvernamental. „Anamaria este o actriță foarte bună și incredibil de profesionistă. Filmările la București, într-un platou mic și supraîncălzit, au solicitat toată puterea noastră de concentrare, mai ales în scenele de dragoste, mai „fierbinți”, în care jucam cu Anamaria.” a declarat Benedict Cumberbatch, premiat la Emmy pentru rolul lui din „Sherlock”. Primul episod al acestei mini-serii începe pe 1 aprilie, la FilmBox Plus, de la ora 21:00.

Și surprizele continuă la canalele FilmBox primăvara aceasta cu premiera „The Five”, serialul plin de suspans, în 10 episoade, bazat pe opera renumitului Harlan Coben, declarat „cel mai bine vândut autor de la New York”. Firul acțiunii urmărește povestea a 4 prieteni al căror amic, Jesse, dispare la vârsta de 5 ani. 20 de ani mai târziu, urme din ADN-ul băiatului sunt găsite la locul faptei, dar nu se știe dacă este victima sau chiar infractorul. „Garantez că veți fi socați de mai multe ori, până la sfârșitul serialului. Iar deznodământul va fi unul care vă va lua complet prin surprindere”, au fost cuvintele creatorului Harlan Coben. Chiar și actorii din distribuție au fost uimiți, ei neavând acces la scenariile ultimelor episoade, decât foarte târziu, în timpul filmărilor. Primul episod din „The Five” este programat pentru 6 aprilie, ora 21:00, la FilmBox Premium.


Un comentariu despre subiectul „Primăvara începe cu noi seriale la televiziunile Filmbox”:
Anonim

Pachetul filmbox de la focus sat e la un pret mai mic,7lei,de astazi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile