vineri, 10 februarie 2017

RCS RDS a înlocuit History HD cu versiunea dedicată României

RCS RDS a înlocuit în grila sa de televiziune digitală prin cablu televiziunea History HD cu versiunea pentru România a acestui post tv.

Astfel, programele History HD nu vor mai avea decalaj orar de 1 oră, comparativ cu versiunea SD.

Vor fi difuzate si promouri în limba româna, iar grafica postului va fi in românește și în versiunea High Definition.


20 de comentarii despre subiectul „RCS RDS a înlocuit History HD cu versiunea dedicată României”:
Bodo

Reclama la greu in HD pe History foarte tare

Anonim

Când vom avea și noi,românii, programe cu audio în română,nu doar subtitrare,așa cum au spre exemplu, vecinii noștri, ungurii?

Anonim

Avem deja, respectiv televiziunile de desene animate.

Legat de subiect, e bine ca are o localizare mai buna in romana si varianta HD.

Anonim

La Digi Tv DTH pe kaon 1000 HD de ce nu este ?

Anonim

Nu ai citit cu atentie prima propozitie, scrie ca e vorba de cablu tv digital, nu de satelit.

Anonim

Pana acum pe digital reclemele nu erau in limba romana? Pai cum, eu sunt pe analog si reclama in limba romana sunt din decembrie 2012. Digital=bani dati degeaba

Anonim

Legat de canalele cu audio in romana, daca vor fi vreodata, mie personal mi se par o porcarie cu P mare, subtitrarea e foarte buna, eu cand dau de exemplu pe ProSieben si vad toate filmele dublate in germana imi vine sa vomit, aa daca imi oferi sansa de a alege adica sa schimb eu pe limba originala a filmelor adica engleza cum sunt majoritatea pe canalul respectiv, n-am nimic impotriva. Nu stiu cine e de acord cu mine dar eu personal n-as putea sa ma uit la un film cu dublare in romana, la canale de istorie e altceva, aici merge, dar la filme ia din farmec.

Anonim

Pe când va intra și History 2,fratele lui History?Știe cineva?

Anonim

Da satelitul a ramas o panarama platim dar nu avem dreptul la posturi .Mai e dezis ceva asta e ROMANIA .

Anonim

Digital = mai multe canale, plus versiuni HD, plus mai buna claritate pe SD. Deci nu sunt bani dati degeaba.

Anonim

Anonim Pe când va intra și History 2,fratele lui History?Știe cineva?

O să fie lansat în toamnă. Asta nu înseamnă că va intra și la RDS din prima zi.

Anonim

History SD are un cu totul alt program fata de versiunea HD... urmaresc posturile foarte des si doar seara e decalajul respectiv...

Myrel

Ce aiurea! Pe History HD erau programe diferite fata de versiunea SD pentru Romania. Acum sunt aceleasi programe pe ambele.

Anonim

Subscriu in totalitate celor subliniate de anonimul nr.7, de sus spre jos ! Si la canalele de istorie la TOATE canalele cu profil de documentare mi-as dori sa am posibilitatea sa aleg vocea(vocile) ORIGINALA(ORIGINALE) ale povestitorilor ! De ce rcs-rds nu face mai multa reclama canalelor digi world ,digi life sau digi animal world ? Intr-adevar, nu se compara cu mediocritatea in care a ajuns discovery ? Apropo, eu sunt printre cei ce imi doresc Discovery Science HD, ce a pastrat standardul vechi de calitate, BBC Earth HD si chiar BBC HD ! Sunt de acord cu marirea pretului abonamentului ori plata intr-un pachet separat a canalelor de documentare.
Revenind la ideea principala, urasc desenele animate in formatul actual, mi-as dori canalul Jim Jam, dar cu aceleasi voci ORIGINALE, in engleza, franceza sau oricare alta limba !
Toata stima pentru acest blog ,realizat si pastrat profesionist,
Cristian din Brasov

Anonim

@Balan Myrel: Între versiunea SD și HD era un decalaj de o oră deci nu aveau program diferit. :)

Anonim

nu era mereu decalat cu o ora. cel mai des era diferit in totalitate fata de postul History SD. daca am inteles bine History HD o sa fie eliminat din grila tuturor operatorilor doar pentru a fi difuzate reclamele romanesti?

Myrel

Eu sunt abonat RCS-RDS si urmaream programele ambelor canale si crede-ma ca era diferit unul fata de celalalt exact cum este NAT GEO fata de NAT GEO HD si NAT GEO WILD fata de NAT GEO WILD HD. Poate pe alte retele era decalat.

Anonim

Peste tot era decalat. :)
Nat Geo Wild HD și SD au emisie identică. Acolo se ajunge la o diferență de o oră la sfârșitul zilei. De ce? Pentru că pe varianta HD nu sunt reclame ci doar promo-uri.
Nat Geo HD și SD au într-adevăr programe diferite.

Anonim

te contrazici singur

maxximus

History SD televiza Vikings, pe versiunea HD nu aparea serialul, deci ce-i care aveau doar pachetul analogic nu vedea decat in grila analogica serialul... asa ca acuma e numai bineee;)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile