vineri, 24 februarie 2017

UPC a mutat Digi 24 în categoria televiziunilor de știri

Operatorul de televiziune prin cablu UPC Romania a mutat televiziunea Digi 24, deținută de către compania RCS RDS, în categoria Știri, pe poziția 404.

Acum canalul operatorului competitor este afișat la UPC cu denumirea "Digi 24" si are si EPG ( ghid de programe ), precum și piste audio in română si engleză ( cea în engleza este pentru evenimente speciale, de exemplu pentru Gala Premiilor Oscar, când este transmisă și pista audio originală ).

Anterior, Digi 24 era afișat grila UPC pe poziția 809, fără EPG, cu denumirea "Canal știri".

Și alte televiziuni care erau nominalizate generic afișează acum propria denumire în grila UPC.

Notă: Informații trimise de către colegul nostru de hobby _-KALMAN-_.


8 comentarii despre subiectul „UPC a mutat Digi 24 în categoria televiziunilor de știri”:
Bodo

Frumos din partea lor. Bravo

Anonim

Ar fi bine sa il transmita si in HD. E un canal care chiar merita acest lucru.

Anonim

Retransmiterea unor posturi tv HD (chiar si gratuite) tine de compania de cablu. DIGI24 nu e HD la UPC din aceleasi motive pentru care Happy Channel HD nu este la RCS.

Baciu Vasilicå

Salutari di partea mea Vasile Din comuna Todiresti judetul Iasi

Bodo

Pentru anonimul dinaintea mea..... Happy Chanenl nu este HD la RCS pentru ca nu se merita sa fie in HD. Posturile Intact de baza sunt in versiunea HD, restul cu audienta mai mica n-au logica sa fie in HD. Nu compara audienta Digi24 cu audienta Happy Channel..si nici proprietarii lor...fix undeva ii doare pe aia de la UPC ca RCS-ul nu transmite HD Happy Channel

marian

Firesc ar fi ca aceste firme de cablu sa ia exenplu celor mai mari jucatori din europa !

Anonim

Comparativ cu Inedit TV, Taraf, Mynele, Nasul, Agro TV si alte programe care totusi sunt incluse cu darnicie si in exces in grila posturilor de cablu, Happy TV HD sau ZU TV HD ar totusi niste pasi mari inainte , altfel nu mai evoluam deloc de la nivelul prin care ne-am facut cunoscuti in lume de ani buni.

Anonim

Logic și normal ar fi ca în grila de canale HD să fie introduse numai canale HD. Treziți-vă, sunt mai bine de 10 ani de când au aparut televizoarele HD, iar de ani buni cele SD au dispărut de pe piață. Avem televizoare HD, Full HD, 4k, pa toate dimensiunile si prețuri pentru toate buzunarele, iar unii dintre noi facem teori cum că nu merita unele posturi transmise HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile