miercuri, 15 martie 2017

CNA va organiza un concurs pentru licenţe digitale terestre

Consiliul National al Audiovizualului a anunțat că va organiza un concurs pentru a acorda licențe audiovizuale digitale terestre. CNA a solicitat televiziunilor care doresc să obțină licențe în acest sistem de transmisie DVB-T2 să comunice Consiliului, până pe 24 martie 2017, intenția de a participa la concurs, precum și multiplexele pentru care optează.

Nu a fost precizată data concursului, care va fi stabilită ulterior, însă CNA a prezentat lista titularilor de multiplexuri de televiziune digitală terestră.


10 comentarii despre subiectul „CNA va organiza un concurs pentru licenţe digitale terestre”:
Anonim

sa vedem daca e interesata vreo televiziune privata sau vreuna premium ori din strainatate sau raman tot numai tvr-urile

Anonim

cu ocazia asta va iesi la iveala unde e problema ca nu sunt canale multe pe terestru in digital, adica se va vedea daca problema nu e cumva chiar dezinteresul televiziunilor private
sper sa nu fie asa cum gandesc eu

Anonim

pai si cu ce il ajuta pe operatorul cu licenta ?

Anonim

Ca sa emita in digital terestru, televiziunii private ii mai trebuie inca o licenta, adica de tipul pe care il scoate acum la concurs CNA.

Anonim

ce relee se vor mai construi in nord vestul tarii

Bodo

Pierdere de timp si cheltuieli aiurea acest DVB-T2 in Romania. A fost implementat mai mult ca ne-au obligat cei de la Uniunea Europeana. Va dati seama ca marea parte a oamenilor o sa ramana tot pe cablu si satelit si pe buna dreptate...stai cu prajina pe casa ca sa prinzi un emitator de la zeci de kilometri distanta cand poti sta civilizat cu cablu sau antena satelit si prinzi sute de posturi. Numai prin vestul Europei vezi aberatia asta sa sta cu antena la geam .....da' aia barem au o scuza....la ei serviciile de cablu si satelit sunt scumpe... iar noi in loc sa ne bucuram ca sunt ieftine ne "complicam" cu DVB-T2-ul. NU mai iau in calcul si calitatea slaba a acestui serviciu prin modificarea aparaturii din analogic in digital fara sa se bage bani seriosi in aparatura noua cu arie de acoperire mare spre foarte mare

STEFAN CATALIN

LICENTE PESTRE LICENTE DAR CEVA CONCRET NU SE VREA A SE FACE ADICA UN DIGITAL CU UN MINIM DE CANALE (AICI NU MA REFER LA TVR CARE AU 2 CANALE REGIONALELE NU SE PUN)

Anonim

Stefan, tocmai asta e ideea acestor licente din acest concurs, sa poata sa emita legal posturile private in digital terestru. Mingea e in terenul televiziunilor private, ele doar trebuie sa o loveasca, daca sunt interesate sa emita in terestru si atunci totul va fi bine. Daca nu au interes sa emita si prin acest sistem, nimeni nu le poate obliga, dar macar se vede de unde e problema numarului mic de canale in DVB-T2.

Ion Dragoi

Știe cineva pe ce canale TV maghiare de transmite UCL și Europalig?
Vă mulțumesc aștept un răspuns.

Anonim

Pentru Ion Dragoi:UCL M4 Sport HD si SPORT 1,2HD .Europalig Digi Sport1,2,3.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:

Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (43) Digi Mobil (35) Digi Tv (301) Focus Sat (204) FREESAT (22) iNES (15) Nextgen (68) Orange (165) Orange Tv (99) RCS-RDS (386) Telekom Romania (213) Telekom Tv (188) UPC (211) Vodafone (44)