miercuri, 29 martie 2017

Din 30 martie 2017, televiziunea Cinemaraton va spune povestea filmului românesc

Mâine, AKTA va lansa oficial televiziunea Cinemaraton, un post tv de filme românești ( disponibil gratuit în reţeaua proprie ) ce este deja în teste de câteva zile la acest furnizor de servicii tv cu plată. În grilă sunt incluse și diverse producții ( prezentări ale filmelor, emisiuni, informații de pe platourile de filmare, analize, interviuri cu actori, regizori, scenografi, muzicieni, tehnicieni, critici de film și teatru), precizează AKTA printr-un comunicat.


Cinemaraton, care se lansează oficial pe 30 martie 2017 sub sloganul "Povestea filmului românesc", va difuza anual peste 1000 producții cinematografice românești. Postul tv este disponibil atât în HD ( în grilă pe poziția 222), cât și în SD ( pe poziția 22 ).

"Am ales să spunem povestea filmului românesc, așa cum a fost ea scrisă în peste 100 de ani de existență și așa cum este scrisă ea acum, de către noul val al cinematografiei românești", a precizat Dan Voicu, directorul televiziunii Cinemaraton.

Programul și website-ul televiziunii Cinemaraton sunt disponibile AICI.

Dinu Malacopol ( director general al Digital Cable Systems SA, parte a grupului PineBridge Investments) a precizat ca în curând compania va lansa și servicii de telefonie mobilă. AKTA este marcă înregistrată a Digital Cable Systems SA.


2 comentarii despre subiectul „Din 30 martie 2017, televiziunea Cinemaraton va spune povestea filmului românesc”:
Anonim

alti distribuitori de cablu tv vor putea vedea acest post de exemplu rcs rds

Anonim

Dacă te referi la telespectatorii altor cabliști, nu vor putea viziona televiziunea Cinemaraton, decât dacă acești ceilalți furnizori - RCS RDS, UPC, Telekom, Orange și alții - vor semna fiecare în viitor un acord de distribuție cu Digital Cable Systems SA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile