sâmbătă, 25 martie 2017

HBO în aplicația Digi Online pentru Android și iOS

RCS RDS a introdus televiziunea de filme HBO în grila aplicației Digi Online pentru Android. Pentru a viziona acest canal, utilizatorul trebuie sa fie abonat la HBO sau pachetul Maxpak. Redarea este disponibilă în trei versiuni de calitate ( verificat practic ).

Aplicația Digi Online pentru Android poate să fie descărcată de AICI.

Pe iOS nu am verificat practic, dar în changelog-ul de update la versiunea 2.3.1 este precizat: "Added HBO; Improved radio experience". De asemenea, mai multi colegi de hobby au confirmat că HBO este în aplicația Digi Online pentru iOS.

Aplicația Digi Online pentru iOS poate să fie descărcată de AICI.

Am mai verificat pe Digi Online pentru Web și în aplicația din magazinul Windows 10, dar acestea nu includ ( deocamdată ? ) și HBO în grilă.


12 comentarii despre subiectul „HBO în aplicația Digi Online pentru Android și iOS”:
Bodo

Inseamna ca or sa bage tot MaxPackul HBO

Unknown

Da si toate canalele Sky.

Anonim

Ce canale sky la digi?Revino pe pamant

Anonim

doar atat HBO au bagat pe digi online , si altele cand baga : comedy central , axn black , paramount channel , etc ; ca stau slab pe digi online la capitolul de FILME .

Anonim

Mie imi ajunge HBO, este exact ce lipsea.

Anonim

Romanul nu e multumit cu ce are. Poate vrea gratis. Gratis sa munceasca si actorii

Anonim

si altele cand baga cum ar fi AXN, HBO 2, HBO 3, Cinemx, cinemax 2, Pro TV, Național TV, Prima TV, Kanal D etc !

Anonim

pentru : Anonim din 26 martie, 2017 - de stiut = de ce sa fim mutumiti cu ce avem cand stim foarte bine ca se pot baga toate mai ales ca ele sunt platite pe cablu tv analog digital satelit , daca la alti se poate si au toate , se poate si la RDS/DIGI daca vor ca asai frumos si corect etc.

Anonim

Ai uitat sa mentionezi si preturile altora. Eu nu vreau preturile altora. Mergi la ei, daca iti place de altii si de preturile si canalele lor multe. Pe mine nu ma intereseaza altii, raman la RCS, cu canale mai putine si preturi mai mici, dar cu o oferta echilibrata. Am fost la altii si nici nu vreau sa mai aud de altii.

Anonim

pentru : Anonim 26 martie, 2017 - de stiut = eu mam referit la canalele exzistente pe cablu digital etc , cum ar fi de ex comedy central , axn black , paramount channel / acestea sunt pe digital etc si pot intra si pe DIGI ONLINE fara costuri suplimentare ( gratis pe digi online ) ca sunt platite pe cablu tv fie digital analog etc , ar putea sa le bage si pe cele scrise de mine aici fara costuri suplimentare nu trebuie sa bage canale noi care nu sunt pe cablu tv la digi/rds ( nu la asta mam referit si doar cele exzistente la iei pe cablu atat ) presupun eu ca nu necesita bani inplus , sau poate ca nu este cum cred eu . sper ca mai inteles .

Anonim

Nu e asa, exista costuri suplimentare, nu doar hardware, ci si de licenta. De obicei contractele cu televiziunile sunt incheiate doar pentru distributie pe cablu sau/si satelit, pentru distributie online operatorul trebuie sa plateasca alti bani suplimentari. Alte televiziuni nici nu prea acccepta sa fie transmise online, au serviciile proprii online cu plata. Chiar mă miră că au reusit sa introduca HBO pe online. In plus, niciun operator din Romania nu transmite online toate canalele din grila sa de cablu.

Anonim

HBO pe net nu avea in Romania decat UPC prin Horizon Go, acum si RCS. Ceilalti operatori nu au HBO in grila online.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile