vineri, 24 martie 2017

Noul sezon de Formula 1, transmis în 4K Ultra HD pentru abonații Sky Q

Noul sezon de Formula 1 promite sa fie unul dintre cele mai interesante din ultimii ani, nu doar prin noile reguli, ci mai ales deoarece va fi difuzat în 4K Ultra HD. Sezonul începe cu Marele Premiu al Australiei, duminică 26 martie ( chiar mai devreme, cu antrenamentele de pe 24 martie și calificările de sâmbătă, 25 martie 2017 ). Motoarele se vor tura pentru cursa principală duminică la ora 8 dimineața.

Ce curse de Formula 1 vor fi difuzate în 4K Ultra HD? Toate. Întregul sezon F1 2017 va fi în direct în 4K pe Sky Sports. Aceste curse vor fi disponibile și în Full HD, pentru abonații fără echipament compatibil cu tehnologia Ultra HD. Calificările și antrenamentele vor fi de asemenea în direct pe Sky Sports în 4K.

Acestea sunt este programul transmisiilor curselor la Sky:

26 martie, Australia, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
09 aprilie, China, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
16 aprilie, Bahrain, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
30 aprilie, Rusia, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
14 mai, Spania, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
28 mai, Monaco, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
11 iunie, Canada, Live exclusiv pe Sky F1 (4K Ultra HD)
25 iunie, Azerbaidjan, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
09 iulie, Austria, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
16 iulie, Marea Britanie, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
30 iulie, Ungaria, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
27 august, Belgia, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
03 septembrie, Italia, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
01 octombrie, Malaezia, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
08 octombrie, Japonia, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
22 octombrie, Statele Unite ale Americii, Live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)
29 octombrie, Mexic, exclusiv în direct pe Sky F1 (4K Ultra HD)
26 noiembrie, Abu Dhabi, live pe Sky F1 (4K Ultra HD) și Channel 4 (Full HD)

Cu toate acestea, pentru a urmări acțiunea în direct în Ultra HD, telespectatorul trebuie să fie un client al Sky Q cu receptor Sky Q 2TB. Telespectatorii vor avea nevoie de asemenea de un televizor 4K cu protecție la copiere HDCP 2.2. Ca și în cazul meciurilor de fotbal ce sunt transmise în 4K în direct de la  Sky Sports, atunci când este disponibila transmisia 4K, va fi afișat de către serviciul Sky Q ( prin EPG) un mesaj. Alternativ, telespectatorii pot apăsa pe butonul roșu de pe telecomandă pentru a vizualiza cursa în Ultra HD. Clienții Sky + HD sau Sky Q 1TB nu vor putea vedea conținutul 4K Ultra HD si nici pe receptoarele secundare, deoarece acestea sunt limitate la maxim 1080p.

O alta funcție interesantă de care vor beneficia abonații Sky Q este căutarea vocala a canalelor tv din grilă. Cu un număr tot mai mare de canale disponibile, căutarea a devenit un factor important. Pentru a aborda această problemă, compania pan-europeană de televiziune cu plată Sky a adăugat căutarea vocală în cadrul serviciilor oferite clienților săi SkyQ. Compania consideră această soluție de căutare bazată pe voce ca fiind un „limbaj natural“ și pretinde că ajută clienții Sky Q să găsească mai rapid si mai ușor conținutul oferit. Funcția este realizată pe baza motorul TiVo ce utilizează o bază de date dinamică, fiind capabil să "înțeleagă" tendințele și conversațiile. Actualizat în continuu, inclusiv prin ingestie de date, acest motor include informații despre producțiile oferite de sute de furnizori de conținut și furnizează rezultate predictive pentru căutare. De asemenea, sistemul permite consumatorilor să utilizeze vocea pentru a căuta divertisment digital în programele diferitelor tipuri de televiziuni liniare și în biblioteca video la cerere (VOD).


2 comentarii despre subiectul „Noul sezon de Formula 1, transmis în 4K Ultra HD pentru abonații Sky Q”:
Anonim

Felicitări Sky. Asta înseamnă respect pentru abonați. În România televiziunile cumpără programe premium (Euroliga de Baschet, Moto GP, Premier Ligue) și le transmit pe canale SD. Păcat.

Giony

De ce nu se poate face abonament din orice tara a Europei? Profitul ar putea creste. Dacă noi nu suntem capabili de ce sa nu beneficiem contra cost de oportunitățile din alte tari?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile