miercuri, 5 aprilie 2017

Germanii preferă televiziunea prin satelit

46% din cele 38,3 milioane locuințe din Germania recepționează servicii de televiziune prin satelit ( DTH ). Televiziunea prin cablu se situează pe locul al doilea (cu 43%), serviciile tv prin protocol IP pe locul al treilea (6%), iar televiziunea digitală terestră pe ultimul loc (cu 5%), conform Astra TV-Monitor*.

În 59% dintre locuințele din Germania (22,5 milioane) se recepționează televiziune în calitate HD. Se estimează că peste 5,5 milioane locuințe vor beneficia de 6 canale de televiziune Ultra HD la sfârșitul acestui an.

*Astra TV-Monitor este realizat anual de institutul de cercetare de piață TNS Infratest, în numele Astra. Sondajul a avut loc la sfârșitul anului 2016 și a fost luată în considerare modalitatea principală de recepție a programelor de televiziune din fiecare locuință. Astra Deutschland GmbH este o filială deținută în întregime de operatorul SES, care are o flotă de peste 50 de sateliți. Astra Germania este responsabilă pentru comercializarea și distribuirea serviciilor SES din Germania, Austria și Elveția. Astra transmite gratuit prin poziția orbitală de 19,2 Est aproximativ 300 de programe în limba germană.


Un comentariu despre subiectul „Germanii preferă televiziunea prin satelit”:
Anonim

Au mai multe canala FTA pe 19,2 dintre care in HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile