luni, 29 mai 2017

Axn Spin, din 30 mai 2017 la UPC România

De mâine, 30 mai 2017, televiziunea AXN Spin va fi inclusă în grila operatorului de televiziune prin cablu UPC România. Compania furnizează deja abonaților la acest serviciu alte posturi ale Sony Pictures Television (AXN, AXN Black și AXN White), oferite în diverse pachete de televiziune prin cablu.

AXN Spin difuzează seriale precum "Răzbunarea", "Mediumul", "Un vârcolac adolescent", "Martorii" și alte programe dedicate în special pentru publicul cu vârsta între 13 și 25 ani. Televiziunea a fost lansata în Polonia în anul 2012, iar în România un an mai târziu.

Televiziunea este prezentă și în grila altor operatori de cablu tv din țara noastră ( de exemplu Next-Gen, RCS-RDS, Telekom sau Orange ), operatori DTH ( Telekom si Orange ), tv prin protocol IP ( Telekom ) sau prin servicii online tv cum ar fi cele oferite de Telekom și Orange.


8 comentarii despre subiectul „Axn Spin, din 30 mai 2017 la UPC România”:
Anonim

canalele AXNurie Romania nu mai ieste ce era odata ( cu super seriale faine ) sunt numai reluari pe toate de 1000 de ori , pacat .

Nina Matei

Un canal in plus e foarte bine, mie imi plac canalele AXN.

Anonim

AXN SPIN pe pozitia 114 a intrat deja

Anonim

AXN SPIN se afla in grila digitala UPC pe 114

Anonim

Nu are sonor in limba maghiara de ce hu are?

Anonim

Nu este disponibil în Ungaria deci evident nu există nici pistă audio în maghiară. Oricum e cel mai slab difuzând numai seriale care au fost deja pe celelalte canale AXN https://hu.axn.com/exkluziv/karrier
Ei au numai AXN, AXN HD, AXN BLACK, AXN WHITE.

brO

sall axn spin nu este si pe analogic numai pe upc Romania

Anonim

Un canal foarte bun pentru iubitorii de seriale. Pentru cei ce apreciază filmele însă, există AXN (HD), TV 1000 sau Paramount Ch.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile