marți, 9 mai 2017

Finala Ligii Campionilor în 4K Ultra HD la Vodafone Spania și Movistar

Vodafone va difuza finala Ligii Campionilor în 4K Ultra HD, grație unui acord de exclusivitate cu beIN Sports. În finală, care va avea loc la Cardiff pe 3 iunie 2017, va juca o echipă spaniolă, câștigătoarea semifinalei dintre Atlético Madrid și Real Madrid.

"Meciul cel mai așteptat al competiției va fi disponibil în calitate de Ultra HD prin intermediul beIN Sports numai pentru clienții Vodafone TV care dețin un ecran 4K și cel mai recent receptor Vodafone și sunt abonați la pachetele Vodafone Futbol sau Vodafone Sport", a precizat operatorul britanic.

De la începutul sezonului de fotbal din Spania, Vodafone a utilizat sportul ca pe o pârghie în oferta sa 4K, furnizând mai multe programe în direct în Ultra HD, inclusiv El Clásico, în care s-au confruntat Real Madrid și FC Barcelona. Operatorul consideră că transmisia a fost un real succes și își propune să ofere și alte programe similare în Ultra HD pentru același grup de clienți.

UPDATE 10 mai 2017: Deși inițial Vodafone Spania anunțase exclusivitate în Spania pentru transmisia 4K a acestui meci, și platforma tv prin protocol IP Movistar+ a companiei Telefónica a anunțat că va difuza de asemenea finala Ligii Campionilor pe 3 iunie în 4K prin intermediul televizoarelor smart Samsung echipate cu tehnologie UHD și fabricate în anii 2015, 2016 sau 2017. Abonații vor avea acces la meci prin aplicația Movistar+ integrată în aceste televizoare. Platforma intenționează să diversifice conținutul său de 4K în următoarele luni. Compania va lansa în curând un nou STB 4K și va investi anul acesta suma de 100 de milioane de euro în producția de conținut tv în 4K.

UPDATE 16 mai 2017: Finalele Ligii Campionilor și Europa League vor fi transmise în direct în 4K și VR pe Youtube, gratuit pentru telespectatorii din Marea Britanie. Detalii găsiți AICI.


14 comentarii despre subiectul „Finala Ligii Campionilor în 4K Ultra HD la Vodafone Spania și Movistar”:
Anonim

Si Movistar transmite finala in 4k

Laurentiu

Pai daca e exclusiv la Vodafone, cum e si la Movistar ?

http://www.neeo.es/2017/05/08/vodafone-ofrecera-la-final-la-uefa-champions-league-4k-exclusiva/

Ai vreun link cu vreun comunicat de presa de la Movistar in care spune ca va fi in direct finala din 2017 in 4K si la ei ? Ca ar fi interesant.

Giony

Accesand Youtube pe un Samsung tv serie E - 2013 sau 2014 . am vazut afisata urmatoarea informatie : Incepand cu data de 30 iunie 2017 nu veti mai putea vizualiza Youtube de pe acest dispozitiv . Pentru a vedea totusi Youtube , accesati youtube.com/tvdivices . Despre ce sa fie vorba ?

Giony

Pe canalul HLG teststream 4k unde rula un videoclip in bucla , cu sunet , acum ruleaza un alt videoclip , tot in bucla , dar fara sunet . Sunt rulate imagini inainte si inapoi la viteze diferite ( orase , strazi , autoturisme , munti etc . ) .

Anonim

Am un ES6100 samsung tot de prin 2013 si vizionarea Youtube este foarte greoaie .Practic este rudimentara.Desi are updateuri constante , videoclipurile se cam intrerup din lipsa de RAM .Daca videoclipul este mai lung,de exemplu un film romanesc de pe youtube,dupa ceva timp iese din video,crapa.Televizorul de baza este un Sony cu android pe care youtube merge ca uns.Rapid,fara absolut nici o problema,cautari,istoric,watch later,tot tacamul.Se misca extrem de bine foarte optimizat youtubeul pe Sony android.Nu s-a blocat odata .Videoclipurile 4k le ia fara nici macar o opintire.Asa ca Samsungul din 2013 cu al lui hardware este total depasit de situatie.

Giony

Este sigur . Din data de 30 iunie 2017 - Youtube se va receptiona pe tv Samsung incepand cu anul de fabricatie 2015 .

HD Satelit România

Pentru primul anonim și pentru Laurențiu: a fost confirmată transmisia acestui meci și prin aplicația Movistar+.

Giony

Aplicatia IPTV MOVISTAR + se gaseste printre aplicatiile Smart hub pe Samsung ? Eu posed un tv Samsung SUHD Smart 3 D js 48 8500 . Multumesc .
Este fabricat in anul 2015 .

Anonim

Pai tu esti cel mai in masura sa vezi daca aplicaatia e pe modelul tau de televizor. Verifica in magazinul de aplicatii si daca e, instaleaz-o. Dar e putin probabil sa apara in magazin pentru Romania, fiind dedicata pentru Spania.

Giony

Mulțumesc.Am verificat .Nu este aplicația Movistar .Probabil , așa cum spui , este dedicata celor din Spania .

Giony

Stie cineva daca MOVISTAR + este introdusa si la tv Samsung UHD fabricate in 2015 , 2016 si 2017 ? Multumesc .

Giony

Canalul NRJ UHD apare sub denumirea Test tehnique UHD NRJ . Inainte rula un videoclip in bucla , acum ruleaza un alt videoclip , tot in bucla , care vrea sa sugereze avantajele functiei HDR .

Giony

Dupa stirea ca abonatii Vodafone din Spania vor viziona finala Ligii Campionilor in format 4k - HD satelit ne-a informat ca cei din Anglia o vor urmari GRATUIT . Urmatoarea surpriza sa fie , oare ca si in Romania "se transmite" in format 4k ?

Anonim

Doar in UK.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile