marți, 16 mai 2017

Transmisie HFR prin satelitul Astra 1M

Operatorul de sateliți SES Astra (în colaborare cu producătorul de electronice de consum LG Electronics) prezintă pe parcursul celei de-a zecea conferințe SES Industry Days din Luxemburg, care are loc astăzi și mâine (16 și 17 mai 2017), o transmisie difuzată în tehnologie Ultra HD HFR (High Frame Rate).

Canalul demonstrativ este transmis de asemenea necriptat prin intermediul satelitului ASTRA 1M la 19,2 grade Est, frecvența 10714 GHz, polarizare orizontala, SR 23500, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK.

Prin intermediul tehnologiei HFR, numărul de cadre pe secundă (FPS) poate să fie chiar și de 120, mai mult decât dublu comparativ cu majoritatea tehnologiilor actuale de consum, care de obicei acceptă 50 de cadre pe secundă sau mai puțin. HFR este deosebit de avantajos pentru transmisii sportive, imagini în mișcare rapidă, îmbunătățind semnificativ cursivitatea imaginii în timpul mișcării.

Bonus: Pe aceeași frecvență este transmis și canalul Tehnicolor HDR. 


6 comentarii despre subiectul „Transmisie HFR prin satelitul Astra 1M”:
Giony

Pe canalul HFR UHD ruleaza decat imaginea in bucla , fara sunet . Acest aspect l-am semnalat si cu cateva zile in urma .

Giony

Pe canalul HFR TEST UHD , ruleaza din nou , in bucla , videoclipul initial care face reclama la LG OLED TV 4K .

Giony

Pe canalul Tehnicolor HDR test ruleaza fara sunet un videoclip in bucla cu imagini din diferite sporturi , preluate de pe France tv sport .
Pe canalul HFR test ruleaza , tot in bucla , fara sunet , un videoclip , la sfarsitul caruia se afiseaza "une danse pour la vie" .

Giony

Incepand de astazi canalele HFR TEST si TEHNICOLOR HDR TEST nu mai sunt disponibile .

Giony

HFR test a inceput sa ruleze din nou , de data aceasta si cu sunet , continutul este mai bogat , cu imagini din spectacole de opera si operete .
Si-a reluat transmisia si TEHNICOLOR HDR test , fara sunet .
C4K360 nu mai ruleaza de ceva vreme .

Giony

Pe satelitul 19,2 gr.^E ruleaza sub denumirea TEST 1 si TEST 2 doua canale 4K . Ambele prezinta in bucla imagini fara sunet . Coordonatele 11023,25 - H - 2 -23500 - 3/4 .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile