sâmbătă, 10 iunie 2017

Simona Halep, în finala Roland Garros. Naționala de fotbal a României, meci cu Polonia

Finala de la Roland Garros dintre românca Simona Halep și lituaniana Jelena Ostapenko va avea loc astăzi de la ora 15:30 și va fi transmisă în direct în România de către Pro Tv ( HD și SD) și Eurosport 1 HD, Eurosport 1 HD 360, Eurosport România și Eurosport Player, de la ora 16:00.

"Voi juca pentru două lucruri: să câștig primul Grand Slam din carieră și să ajung pe primul loc în lume", a precizat Halep, care are astfel șansa de a aduce trofeul în țara noastră, iar steagul României să fie amplasat la loc de cinste, timp de 1 an, pe arena centrală de la Roland Garros.

Tot astăzi, de la ora 21:45, pe Stadionul Național din Varșovia se va juca partida dintre echipele reprezentative ale Poloniei și României, în cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Meciul va fi transmis pe TVR 1, TVR HD și pe TVR+.

Echipa Poloniei conduce în clasamentul Grupei E cu 13 puncte și nu a pierdut niciun meci din cele cinci deja jucate. Echipa României este pe locul 4 cu 6 puncte, iar acest meci este foarte important, deoarece o înfrângere ar diminua semnificativ șansele României de calificare la competiția din Rusia de anul viitor. Din fiecare grupă se vor califica automat câștigătoarele, iar la baraj vor merge cele mai bune locuri secunde. Dar în grupa României este cel mai slab loc 2 dintre toate grupele, deci nu este garantat accesul în play-off.

Până acum, în această etapă de calificări, România a remizat cu Muntenegru (1-1), Kazakhstan (0-0) și Danemarca (0-0), a învins pe Armenia (0-5) și a fost învinsă de Polonia (0-3). După acest meci, echipa României mai are de disputat 4 partide: pe 1 septembrie 2017 (România - Armenia, de la ora 21:45), pe 4 septembrie 2017 (Muntenegru - România, de la ora 21:45), pe 5 octombrie 2017 ( România - Kazahstan, de la ora 21:45) și pe 8 octombrie 2017 ( Danemarca - România, de la ora 19:00).

UPDATE 10 iunie 2017: Simona Halep a fost învinsă, dar a ajuns pe locul 2 în clasamentul mondial WTA. Meciul Polonia - România s-a încheiat cu scorul de 3 - 1.


Niciun comentariu despre subiectul „Simona Halep, în finala Roland Garros. Naționala de fotbal a României, meci cu Polonia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile