sâmbătă, 10 iunie 2017

Rai 4K Italia va difuza documentarul "Stanotte a Venezia" prin intermediul satelitului Hotbird 13E

Televiziunea Rai 4K a început să emită din nou prin satelitul Hotbird 13E de la poziția orbitală 13 grade Est.


Postul tv Ultra HD (o inițiativă a Eutelsat, Tivùsat și a televiziunii publice din Italia) este transmis deocamdată necodat pe frecvența 12576, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK. Prin TivùSat, canalul este accesibil la poziția 210, utilizând un CAM cu smartcard activ de la operatorul menționat și un televizor 4K DVB-S2 compatibil.


Pe 13 iunie 2017, televiziunea va difuza "Stanotte a Venezia", un documentar de Alberto Angela, care prezintă orașul lagună din perspectiva fermecătoare a nopții ( documentarul va fi de asemenea disponibil pe Rai 1 HD).


Continuând seria de documentare filmate la Roma și Florența, de această dată Alberto Angela și echipa invită telespectatorul la o plimbare pe străzile din Veneția și cele mai faimoase locuri ale orașului.

Pentru filmări au fost utilizate nu doar camere video cu rezoluție 4K, dar de asemenea și drone profesionale care au survolat Piața San Marco și alte locuri celebre din oraș. Documentarul va include și filmări de la Teatro Fenice, cu participarea unor actori celebri în Italia și va avea de asemenea privilegiul de a prezenta Veneția fără aglomerația de turiști care vizitează orașul în fiecare zi.


5 comentarii despre subiectul „Rai 4K Italia va difuza documentarul "Stanotte a Venezia" prin intermediul satelitului Hotbird 13E ”:
Giony

Este exact ce am prezentat eu mai de dimineata .

Giony

Bucuria a fost de scurta durata . RAI 4 K prezinta semnalul demodulat .
Cu un smartcard de la Tivusat din Romania , se poate viziona acest canal ? Multumesc .

Anonim

Bineînțeles, asta e si ideea.

Giony

RAI 4 K nu mai este transmis prin satelit in Europa .

Giony

RAI 4 K ruleaza din nou pe aceleasi coordonate , codat Nagravision 3 .

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:


Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (51) Digi Mobil (39) Digi Tv (311) Focus Sat (215) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (173) Orange Tv (102) RCS-RDS (402) Telekom Romania (224) Telekom Tv (196) UPC (225) Vodafone (45)