joi, 15 iunie 2017

Serialele „Knightfall” și „Einstein” intră în portofoliul SPI / FILMBOX din mai multe țări, inclusiv România

SPI International / FILMBOX a achiziționat drepturile de difuzare pentru „Knightfall”, un nou serial în 10 părți, despre povestea istorică a Cavalerilor Templieri, produs de A+E Studios, parte a companiei globale A+E Networks, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

De asemenea, seria polițistă germană „Einstein”, de la Red Arrow International, intră și ea în grilă, SPI International anunțând că ambele seriale vor avea premiera la canalele FilmBox din Europa de Est și nu numai, ca parte a politicii de expansiune mondială a operatorului.

Sub marca HISTORY și produs de A + E Studios în colaborare cu The Combine și Midnight Radio, „Knightfall” (2017) este o serie nouă, epică de la producătorii executivi Dominique Minghella (Doc Martin, Robin Hood), Don Handfield (Touchback, The Founder, Kill Messenger), Richard Rayner (LA Without a Map) și nominalizatul la Oscar® și Golden Globe®, Jeremy Renner (American Hustle, The Hurt Locker). „Knightfall” spune misterioasele, dar realele povești ale Cavalerilor Templieri, războinicii de elită ai Cruciadelor. Tom Cullen (Downton Abbey) îl interpretează pe Landry, în timp ce Jeremy Renner apare ca invitat special în decursul episoadelor. „Knightfall” va avea premiera în 2018, pe canalele FilmBox din România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Ordinul Templierilor era cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, căruia i s-a încredințat protejarea Sfântului Graal și păstrarea unor secrete capabile să distrugă Biserica în sine. „Knightfall” explorează în profunzime lumea clandestină a acestei legendare frății de călugări războinici. De la bătăliile lor în Țara Sfântă și confruntările atât cu regele Franței, cât și cu Papa Bonifaciu al VIII-lea, până la trădarea care va duce în cele din urmă la dizolvarea tragică a ordinului, povestea Cavalerilor Templieri nu a fost niciodată spusă atât de bine până acum. „Knightfall” te poartă în lumea acestor cavaleri legendari, care au trăit și au murit pentru crezul lor.

Telespectatorii FilmBox se vor bucura, de asemenea, de serialul „Einstein” (2017), despre un tânăr și strălucit profesor universitar acuzat de furt - până când poliția îi face o ofertă neașteptată: dacă este de acord să-i ajute să rezolve cazurile dificile, va fi scutit de pedeapsa cu închisoarea. Personajul principal, Felix Winterberg (Tom Beck), este nimeni altul decât stră-strănepotul lui Albert Einstein. Serialul în 10 părți va avea premiera pe canalele FilmBox, în România, până la sfârșitul anului. „Einstein” este produs de Zeitsprung Pictures și distribuit la nivel mondial de Red Arrow International.

„Ne-am concentrat pe extinderea globală a canalelor noastre și suntem pe deplin hotărâți să oferim un conținut nou și exclusiv telespectatorilor noștri", a declarat Berk Uziyel, director executiv al SPI International / FILMBOX. "Suntem fericiți să aducem spectatorilor „Knightfall”, un serial excelent atât despre istoria, cât și despre legenda templierilor. De asemenea, suntem încântați ca am obținut drepturile de difuzare pentru „Einstein”, o serie care redefinește genul polițist și care va fi cu siguranță pe placul audienței mai tinere”, a adaugat Uziyel.
"Suntem extrem de bucuroși să consolidăm parteneriatul cu FILMBOX printr-un serial precum „Knightfall”. Știm că telespectatorii vor iubi nu numai personajele, ci și povestea în sine", a declarat Marica Giessen, Senior Sales Manager, EMEA pentru A + E Networks.

Despre SPI International
SPI International / Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume. Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming al programelor UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorilor locali OTT. De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și de programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut apreciat. Mai multe informații: www.spiintl.com


Niciun comentariu despre subiectul „Serialele „Knightfall” și „Einstein” intră în portofoliul SPI / FILMBOX din mai multe țări, inclusiv România ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile