joi, 1 iunie 2017

Telekom: televiziunile în limba maghiară ies din grila pachetului L

Telekom Romania și-a anunțat abonații că va opera modificări ale grilei de programe incluse în pachetul L pentru serviciile de televiziune prin satelit, tv prin protocol IP și cablu tv digital. Astfel, începând cu data de 15 iunie 2017, grila serviciului de televiziune L va fi afectata de următoarele modificări: canalele de televiziune în limba maghiară ( respectiv Cool Tv, DOQ, Erdely Tv, FilmPlus, M1, M2, RTL 2, RTL Klub și Duna Tv ) nu vor mai face parte din grila pachetului L.

Telekom mai precizează ca telespectatorii vor beneficia în continuare de numărul minim de canale prevăzut în contract, iar televiziunea L va avea în continuare "o grila variată de programe și cele mai multe canale HD". Televiziunile maghiare vor forma probabil un pachet separat.


12 comentarii despre subiectul „Telekom: televiziunile în limba maghiară ies din grila pachetului L”:
Anonim

Se introduc alte programe la schimb? Nu de alta, dar pretul abonamentului nu scade.

Anonim

Si pe IPTV a aparut anuntul

Anonim

vor introduce alte programe

Kalman2007

Pentru primul anonim: pachetul extra Hungarian era oferit gratuit celor care au pachetul L. De acum încolo o să fie oferit separat la 6 lei. Deci evident nu intră nimic în locul lor. Anunțul celor de la Telekom este aiurea formulat (ca de obicei). Nu iese nici un canal din grilă.
Iată un anunț mai complet:
In umatoarea perioada va avea loc o actiune de reimpachetare a optiunilor TV - modificare de conținut si modificari de pret. Vor exista mai multe segmente de clienti impactati, datorita combinatiilor dintre optiuni.
Modificarile afecteaza clientii Telekom, existenti si noi, care au optiuni TV. Clientii pot avea pachete de servicii pe oricare dintre tehnologiile DTH, IPTV, DVBC.
Toti clientii de televiziune cu tehnologiile DTH /IPTV/DVBC (exceptie CATV) vor fi impactati de aceste modificari.
1.Reimpachetare optiuni:
-optiunile HBO si MaxPak vor oferi si acces la platforma HBO GO
-optiunea HBO va include si canalul HBO3
2.Crestere pret optiunea HBO+HBO GO
3.Crestere pret optiunea Midnight
4.Eliminare canale Hungarian din grila TV L

Unknown

Ora 18.00 15.06.2017 nu au introdus HBO 3...:)).A introdus la cineva HBO 3 pentru pachetul optional HBO?...Oare platim de zi aceasta extraoptiune..mai scump..chiar daca deocamdata nu beneficiem de ea?...:))

Anonim

Dacă te referi la informațiile pe care le-a scris cineva mai sus - in comentariul de dinaintea comentariului tău - acolo vad că a scris "In urmatoarea perioada". Asta nu înseamnă azi, poate însemna și peste 3 luni. Respectivul nu a scris o data calendaristica exacta.

Unknown

Am vb.la call center si mi-a spus ca azi...azi cand?..:))..e totusi ora 18.20,,,ca sa nu mai zic ca la ora 13 am cerut dezactivarea canalelor suplimentare Maghiare..si ghici?...:))..Nu sunt dezactivate pana la ora asta...:))

Anonim

ahhh... ai vorbit la call center... Credeam ca ai citit pe undeva vreun comunicat ca le introduc azi.

Unknown

Va anunt ca s-a introdus noul pachet HBO care include:HBO,HBO HD,HBO 2,HBO 2HD si HBO 3,HBO 3HD in nou pachet optional HBO..:))...incepand de azi 19.06.2017

Anonim

S-a introdus unde? La Telekom satelit, cablu sau IPTV ?

Anonim

Cu cca 1an in urma am solicitat canalele HBO 1 si 2 pentru pretul de 10 lei. Pe data de 19 iunie este dezactivata optiunea ,dar pretul ramane acelasi . Astazi cand am cerut explicatii mi se spune ca de fapt acele canale imi erau oferite gratuit . De unde pot sa fac rost de grila de calcul a pachetului , pentru a demonstra ca pachetul HBO nu era gratuit ????

Anonim

Cu factura. Pe orice factura din perioada cand nu era gratuite, va scrie pretul canalelor HBO, care nu va fi zero. Daca scrie zero, e cum zic ei, daca scrie pret, e ca tine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile