marți, 27 iunie 2017

VOLTE la Digi Mobil

Digi Mobil anunță Voice Over LTE, apeluri prin reteaua 4G fără sa mai fie necesară trecerea automată a telefonului din rețeaua de date 4G către cea pentru voce, 3G.

"Începând cu luna septembrie Digi Mobil oferă utilizatorilor săi serviciul apel 4G prin tehnologia VoLTE. Serviciul de apel 4G este gratuit iar activarea sa este automată pentru toate abonamentele din ofertă. Este suficient ca cei doi interlocutori să aibă telefoane compatibile VoLTE și să se găsească în aria de acoperire 4G a rețelei Digi Mobil. Cei care utilizeaza Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care apelat telefonul destinatarului scăzând sub 2 secunde. Totodată, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate. Va fi posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download și streaming la viteze 4G", mai precizează Digi Mobil prin intermediul televiziunii Digi 24.

Mai multe detalii despre planurile de dezvoltare Digi Mobil ( inclusiv despre câteva sute de noi site-uri care vor fi instalate pentru a oferi servicii în mai multe zone geografice care în prezent nu beneficiază de semnal Digi Mobil), dar și diverse alte date statistice găsiți în înregistarea video de AICI ( despre Volte la Digi Mobil sunt prezentate detalii începând cu minutul 23 al înregistrării).


3 comentarii despre subiectul „VOLTE la Digi Mobil”:
mradu

Are cineva transcriptul conferintei de presa? Partea cu intrebarile si raspunsurile? Nmic nu s-a putut intelege din cauza conditiilor tehnice de transmisie!!!

Anonim

Eu am inteles ce s-a discutat, trebuie doar sa fii atent.

Anonim

Au dat si comunicat. Ce e in plus ca informatie in comunicat:

"Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se va realiza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi.

Serviciile Voce 4G si Voce Wi-Fi, precum si activarea acestora vor fi gratuite pentru toate abonamentele din oferta. Este suficient ca apelantul sa foloseasca un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se gaseasca în aria de acoperire 4G a retelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi."

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile