joi, 13 iulie 2017

Din toamnă, PRO 2, PRO X și PRO GOLD

Grupul Pro a anunțat că începând din această toamnă va reuni televiziunile sale sub același concept grafic, precum și la nivel de denumiri. Grupul PRO va avea o singura identitate, pe baza căreia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale televiziunilor sale.


"Fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Din aceasta toamnă, ne dorim ca universul PRO sa devina mai mare, mai puternic, iar grupul PRO sa fie perceput ca un întreg. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogata și ne dorim ca fiecare dintre acestea sa funcționeze sub aceeași umbrela PRO", a precizat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV ( sursă AICI ).

Conform documentelor depuse la OSIM, denumirile vor fi PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA și PRO TV INTERNATIONAL. Așadar, nu vor mai fi utilizate denumirile Sport.ro, Acasă Tv și Acasă Gold ( surse logo-uri: cereri depuse la OSIM - AICI, AICI și AICI ).



33 de comentarii despre subiectul „Din toamnă, PRO 2, PRO X și PRO GOLD”:
Anonim

Asta inseamna din start noi posturi pe langa cele existente si fiind cu bani automat o sa creasca pretul al abonamentul final de cablu

Anonim

Eu cred ca nu inseamna asta, ci doar redenumiri de posturi. De exemplu Sport.ro poate deveni Pro X, Acasa Tv va deveni PRO 2, iar Acasa Gold va deveni Pro Gold.

Anonim

@anonim: ia citeste articolul. scrie ca o sa fie rebranduite cele existente, deci numarul de posturi o sa fie la fel

JOHN_GL

"Anonim", este doar un proces de rebranding, nu sunt posturi noi. Deci nu vad de ce ar fi vorba o crestere a abonamentului...

CsMisi

Sa speram ca vor lansa si Pro Cinema in versiune HD

Alexandru Toma

Interesant este că MTV-ul este totuși lăsat în pace.

Anonim

Chiar daca MTV Romania e detinuta de Central European Media Enterprises, face totusi parte din VIMN Europe ( fostul MTV Networks Europe ), deci nu poate sa schimbe denumirea unei televiziuni dintr-o retea de canale muzicale cu brand cunoscut international.

Anonim

Ceea ce era evident de ceva vreme acum este oficializat sub forma unei așa-zise cosmetizări: sport.ro dispare și ca program oficial de sport așa cum de fapt se întâmplase deja cu multe luni înainte la nivelul grilei de programe care transmitea mai mult desene animate.

Alexandru Gurgu

Dar ce sunt cu cele 3 logo-uri Pro?

Anonim

Sunt mai multe logo-uri PRO pentru a alege unul dintre ele, probabil nu sunt încă hotărați. Sau poate sunt logo-uri care apar la anumite emisiuni, știri etc.

Anonim

Iar modifica sigla protv-ului? vor sa apara pe ecran acum PRO.TV

Unknown

MTV dragii mei este parte a VIACOM International impreuna cu Nickelodeon , Nick JR , VH1 Paramount Channel si Comedy central nu are nici o treaba cu PRO TV

Anonim

Pro.Tv ar suna cam ciudat. Este a patra oara cand schimba logo-ul de la Pro Tv. Cam se grabesc cu schimbarea logo-urile si denumirilor.

Alexandru Gurgu

1) Eu cred că se va relansa în prima săptămâna a lui septembrie
2) Cred că posturile care n-a avut până acum vesrsiune HD, o să aibă în viitor cum a făcut și Intact
3) MTV România este un joint-venture dintre ProTV SA și Viacom, deci nu-i va schimba denumirea.
4) Dacă mai era Minimax în Grupul Pro, cred că-i va schimba denumirea în PRO•KIDS

Anonim

OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

Principalele schimbări:
- Sigla Pro TV se schimbă. Cele trei linii de sub numele postului dispar. Apare în schimb un punct ce desparte Pro de TV. Această schimbare vine după ce în ianuarie 2016, Pro TV a renunțat la cele trei culori de pe sigla postului: albastru, verde și portocaliu. Practic, cu această nouă schimbare, se modifică total sigla cu care postul a pornit la drum în 1995.
- Acasă TV, televiziune dedicată femeilor, devine Pro 2
- Sport.ro devine Pro X. Sport.ro, care a fost până la începutul acestui an post de sport, a fost schimbat, cu acordul CNA, în televiziune pentru bărbați, ce difuzează mai multe seriale, precum Seinfeld, Supernatural sau Simpsons.
- Pro Cinema, canal de filme, își schimbă sigla
- Acasă Gold, televiziune ce difuzează tot telenovele, devine Pro Gold

Anonim

Acel PRO cu > si 3 puncte inseamna denumirea grupului PRO.
Acasa Tv devine PRO 2
Sport.ro devine PRO X
Acasa Gold devine PRO Gold

Mi se pare o prostie sa distrugi brandul Acasa, de 19 ani pe piata TV, sau acel FONT folosit de ProTV, acesta din imagini e ORIBIL!

P.s.: Ei au schimbat denumirile, dar nu si continutul, mai exact: Aceeasi Marie, dar cu alta palarie! Acelasi continut praf si expirat, plin de reluari.

iuli.

Anonim

CNA a aprobat în unanimitate solicitările S.C. PRO TV SRL privind modificările de licenţe audiovizuale pentru Pro TV Bucureşti (satelit şi reţele de comunicaţii electronice), Acasă TV, Acasă Gold, Sport.ro, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Pro TV Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Tg. Mureş şi Timişoara - prin reţele de comunicaţii electronice.

Alexandru Gurgu

Ăștea de la Pro nu difuzează reclamă la TV despre rembranduirea lor.

Anonim

a facut reclama ca in curand

Anonim

Sa stie cand le schimba denumirea

Anonim

Din toamna probabil...

Anonim

Din 28 August 2018 canalele PRO isi vor schimba logo-urile !!!!

Anonim

Cred că vroiai să zici 28 august 2017.

Anonim

Exact.Scuze pentru data gresita din calandar.

Anonim

Si schimba continutul filmelor

Anonim

Și cum se schimbă conținutul unui film? :))

Unknown

Sa speram ca vor lansa si Pro Cinema in versiune HD

Bodo

Si ce sa vezi la ProCinema HD? Serialu "La bloc"? Pot sa emita ei si-n 4K daca vor, atata timp cat nu baga bani in continut media pentru acele posturi, aceasta rebranduire nu o sa ajute cu nimic cresterea audientei posturilor si tot de nisa or sa ramana. Nu mai iau in calcul canalu Acasa Gold (ProGold dupa rebranduire) care este sub nivelu Procinema-ului. Si-au pierdut vremea cu rebranduirea si au stricat sigla ProTV-ului devenita celebra in ultimii 20 si ceva de ani

Alexandru Gurgu

Ba da. Va atrage audiență rebranduirea. Poate va aduce filme noi la Pro Cinema

Anonim

Va atrage audiență 2 zile (pentru curioși). Contează să aduci și conținut bun. Dacă redenumești câteva canale și bagi sigle noi dar cu conținut neschimbat atunci sigur nu va crește audiența.

Anonim

Gata, le-au schimbat.

Anonim

Dupa aceasta schimbare se prinde Procinema HD ?

Anonim

Cum ai dedus asta ? Vezi ca scrie undeva asa ceva in stire ? Desigur ca nu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile