joi, 20 iulie 2017

Pachet multistream necriptat din Bulgaria prin satelitul Hellas Sat 2

Pachetul NURTS Digital din Bulgaria a început sa fie emis prin satelitul Hellas Sat 2 de la 39° Est (poziție orbitală prin care emite și Telekom DTH România), incluzând mai multe posturi tv necriptate, dar transmise în Multistream ( este necesar un receptor compatibil Multistream).

În pachet ( care este probabil destinat pentru redistribuția către emițătoare digitale terestre ) se regăsesc televiziunile publice BNT1, BNT2 și BNT HD ( în rezolutie SD ), precum și posturile tv private Nova TV, BTV și BG Air.

Frecvența de recepție este 12717, polarizare orizontală, SR 9416, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, MultiStream ( Stream ID 3, PLS Code: 218997 ).


21 de comentarii despre subiectul „Pachet multistream necriptat din Bulgaria prin satelitul Hellas Sat 2”:
Anonim

Pe mine ma intereseaza italienii de la 5 grade vest, dar si UPC-ul pe cablu pentru cele romanesti. A auzit careva de un receptor combo pentru multisream care sa aiba si CI+ ?

Giony

Pe satelitul Hellas de la 39 grade E, cu Amiko 8900 HD receptionez BNT 1 ,BENT 2 , BNT HD si bTV pe coordonatele 12674/29997/V,bTV HD la 12796/29998/V ,BNT 2 si BNT WORLD la 12838/29997/V , NOVA SPORT la aceeasi pozitie ca BNT 2 si NOVA la aceeasi politie ca BNT HD .

Anonim

buna eu vad ca ati scanat cu un receptor care are soft de enigma si aseamana cu softul meu pe un v+solo,cum pot scana si eu aceste canale multistream,de unde descarc si daca exista pt receptorul meu,chiar si contra cost.multumesc,flutur

Anonim

Cu Amiko Alien Mini sau 8900 HD, nu merge cu Vu+.

Giony

Imi pare rau , eu nu ma pricep la asa ceva . Am receptorul de 7 ani , l-am luat configurat de la persoana de la care l-am cumparat .

Anonim

pai am un am si doua amiko mini combo si merge cu multistream?cum se face unde trb umblat ca daca dau la scanare vede scaneaza bulsat,dolce un canal dela ciprioti si un canal hd arabesc,va multumesc.flutur

Anonim

Amiko Alien Mini, nu combo.

Anonim

dar ma scuzati in imaginile de mai sus este un soft de enigma 2 de la black hole daca nu este secret cu ce aparat ati scanat multistreamul.va multumesc flutur

Anonim

Amiko Alien Mini sau Amiko Alien 8900, am mai raspuns de doua ori mai sus. Firmware este Taapat OpenPLi-5 pentru Amiko Alien Mini.

Anonim

dar cu amiko alien2 va putea scana multistream ca sa stiu sa imi cumpar,va multumesc

Anonim

buna ma scuzati din nou,cu amiko 8900 trb sa porneasca cu spark sau enigma pt a introduce frequenza de multistream,va multumesc

Anonim

Cu Enigma 2 Taapat OpenPLi-5. Cu asta si doar cu asta. Nu merge cu alt Enigma 2 si nici cu firmware-ul Spark, ci doar cu Taapat OpenPLi-5, care este desigur o imagine Enigma 2.

Giony

Cu Spark .

Anonim

Giony, ai incercat tu cu imaginea originala Spark a receptorului si ai reusit sa receptionezi canale transmise multistream? Eu nu cred asta.

Giony

Nu ma pricep asa bine la termenii care-i foloseste. Cu Amiko 8900 receptionez mii de canale din toata lumea.

Anonim

Ok, pai atunci incearca sa nu mai scrii confirmari gresite, daca nu stii ce inseamna o transmisie multistream. Nu functioneaza receptia multistream cu imaginea originala Spark. Poti sa receptionezi mii de canale cu Spark, dar nu pe acestea multistream de pe aceasta frecventa. Scaneaza frecventa de mai sus si vei vedea ca nu iti gaseste nimic. Dar cu Taapat OpenPLi-5 iti va gasi.

Anonim

Dragilor mai functioneaza si cu BlackHole 3.0.2 spark.testat!!

Giony

Pentru anonim: Te rog sa-mi spui ce inseamna BlackHole 3.0.2 spark. Am un Amiko 8900 HD . Am 73 de ani si nu pot sa tin ritmul cu voi, tinerii.Multumesc.

Andrei

Multistream pe un VUPLUS ZERO functioneaza? Multumesc...

Anonim

Poate pe VU+ Zero 4K...

Anonim

Platforma de televiziune terestră NURTS Bulgaria (Vivacom) a schimbat satelitul și frecventa prin care emite. Mux-ul necriptat cu programe de televiziune bulgare s-a mutat pe satelitul Eutelsat 33E, situat la 33 ° E.

Pachetul NURTS Bulgaria este distribuit la 12.646 GHz și conține aceleași programe ca la poziția de difuzare anterioara, respectiv televiziunile publice BNT 1, BNT 2, BNT 3 și stațiile private Bulgaria On Air, Nova TV Bulgaria și bTV.

Pachetul este destinat exclusiv distribuției programelor către emițătoare terestre. Cu toate acestea, transmisia gratuită permite și recepția individuală prin satelit. Pentru recepție este necesar un receptor cu suport multistream.

Parametri tehnici de receptie ai MUX-ului NURTS Bulgaria (Vivacom) sunt : Eutelsat 33E (33 ° E), frecventa 12646, polarizare orizontala, SR 13910, FEC 3/4, DVB-S2 / QPSK / multistream / stream 3, FTA.

Platforma de distribuție NURTS a schimbat satelitul de mai multe ori. Pachetul a fost transmis anterior la 45 ° E și la 60 ° E, apoi s-a mutat la 39 ° E și acum la 33 ° E.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile