sâmbătă, 1 iulie 2017

Quest +1 și Quest Red +1, două televiziuni inedite ale Discovery Networks, recepționabile gratuit în România

Televiziunile tematice Quest +1 si Quest Red +1 ale Discovery Networks au început sa fie transmise necriptat prin satelit. Ambele canale tv erau anterior doar criptate, iar acum sunt disponibile pentru toți pasionații de recepție satelit în mod necriptat, inclusiv în România.

Decizia a fost luată la cinci luni după ce Sky din Marea Britanie și Discovery au semnat un nou acord ce oferă o mai mare libertate pentru Discovery în dezvoltarea de servicii gratuite.

Quest este primul canal de televiziune gratuit al Discovery Group pe piața din Marea Britanie. Postul tv a fost lansat pe 30 septembrie 2009 în cadrul televiziunii terestre Freeview și difuzează programe de divertisment și stil de viață.

Cea de a doua televiziune, Quest Red, este prezentă pe piață începând cu 15 martie 2017 și oferă telespectatorilor emisiuni despre celebrități, documentare despre istoria medicinei și alte emisiuni.

În timp ce versiunile Quest si Quest Red sunt transmise printr-un fascicul de satelit al Astra 2E, recepționabil doar în Marea Britanie, versiunile Quest +1 si Quest Red +1 sunt distribuite în limba engleză prin fascicule europene ale Astra 2E și Astra 2G și sunt recepționabile gratuit și în România.

Parametrii tehnici de recepție ( testați în Romania cu antenă de 90 cm ) sunt:

Quest 1 - Satelit Astra 2G (28.2 °E), frecvența 11582, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/ QPSK, necriptat

Quest Red +1 - Satelit Astra 2E (28.2 °E), frecvența 11876, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S / QPSK, necriptat


7 comentarii despre subiectul „Quest +1 și Quest Red +1, două televiziuni inedite ale Discovery Networks, recepționabile gratuit în România”:
Anonim

sunt sanse sa fie preluate sii defirmele de cablu dintara sau cei ce au parabolice

Anonim

Nu trebuie sa ai neaparat antena parabolica de satelit, se pot receptiona in Romania si cu o antena offset de satelit.
Aproape 100% nu vor fi preluate de firmele de cablu din Romania. Nu mai asteptati degeaba dupa cablisti, cumparati-va antena de satelit daca doriti altceva si mai mult.

Anonim

Blaze 11082 H 22000 Astra2G fta al celor de la History Channel

Anonim

Nu vad subtitrarea in romana. Doar engleza.

Anonim

Glumesti, nu ? Cine a spus ca au subtitrare in romana ? Nici nu va fi vreodata subtitrare in romana pe aceste doua canale, cel putin nu pe acest satelit.

Anonim

E tot mai greu pentru furnizarea și audiența programelor în formatul SD. Ceea ce e ok :)

Anonim

Din pacate s-au razgandit si aseara versiunile decalate au fost criptate. Au ramas necodate doar cele care se receptioneaza doar in Marea Britanie si pentru nu e semnal in Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile