marți, 4 iulie 2017

Comunicat Telekom: HBO, Cinemax şi HBO GO în abonamentele de Internet TV şi mobil

- Serviciul Internet TV începând cu 5 euro / lună (TVA inclus) la achiziţionarea unui pachet de servicii promoţional, cu beneficii suplimentare incluse: filme în format HD pe toate ecranele cu pachetul suplimentar MAXPAK (HBO, Cinemax) şi acces la serviciul HBO GO

- Abonamente de mobil la tarife promoționale începând cu 5 euro / lună (TVA inclus) şi reducere promoţională de preţ de 100% la opţiunea Video Streaming cu 50 GB trafic de date în aplicația mobilă Telekom TV care oferă utilizatorilor acces la canalul HBO direct pe mobil şi, astfel, posibilitatea de a urmări oriunde şi oricând noul sezon Urzeala Tronurilor.


Telekom Romania anunţă printr-un comunicat oficial noua ofertă de vară la abonamente, care vine în continuarea campaniei comerciale #Netliberare, lansată în luna aprilie. Noua ofertă prezintă conţinut TV special, împreună cu abonamente avantajoase de Internet TV şi mobil, pentru a face filmele accesibile pe orice dispozitiv.

Astfel, serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet.

În plus, clienţii care achiziţionează pachetele promoţionale de servicii fixe cu Internet TV beneficiază gratuit, pe toată durata contractuală (24 luni), de pachetul suplimentar MAXPAK şi acces la serviciul HBO GO, unde pot urmări filmele şi serialele preferate, cum ar fi noul sezon Urzeala Tronurilor.

Totodată, canalele HBO sunt disponibile şi online, pe telekomtv.ro şi pe mobil, cu aplicaţia Telekom TV.

Cu serviciul Internet TV şi funcționalitățile avansate oferite de acesta (Pauză și Continuare, Program de la Început şi Arhivă TV), iubitorii serialului Urzeala Tronurilor vor putea să oprească și să pornească serialul preferat în funcţie de disponibilitatea lor sau să îl vadă de la început.

“La Telekom Romania credem că Internetul este un bun la care ar trebui să aibă acces toţi cetăţenii, oricând şi de oriunde. În acest sens, operatorii de telecomunicaţii trebuie să vină cu oferte atent gândite, care să depăşească funcţionalităţile de bază şi care să ofere acces continuu la surse de informare, la divertisment şi la comunicare. Telekom Romania are în vedere toate aceste aspecte şi înţelege nevoia clienţilor de a fi în mijlocul spectacolului media şi de a beneficia de acces la toate sursele de informare, oricând. Astfel, am dezvoltat oferta #Netliberare, iar ceea ce anunţăm astăzi vine în completarea campaniei noastre comerciale şi a portofoliului nostru post-paid”, a declarat Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Un alt beneficiu al noii oferte se adresează clienţilor care achiziţionează un abonament de mobil şi care au deja servicii fixe de la Telekom. Astfel, ei pot beneficia de abonamente de mobil la tarife promoționale începând cu 5 euro / lună (TVA inclus), reducere promoţională de 100% pentru opţiunea 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicația mobilă Telekom TV, care oferă utilizatorilor acces la canalul HBO direct pe mobil şi, astfel, posibilitatea de a urmări oriunde şi oricând noul sezon Urzeala Tronurilor, bonus MAXPAK şi acces la HBO GO pe toată durata contractuală iniţială de 24 luni. De exemplu, la achiziţionarea abonamentului Mobil 7, pe lângă reducerea promoţională de 100% din preţul opţiunii de Video Streaming cu 50 GB disponibili în aplicaţia Telekom TV şi bonusul, oferta include şi 3 GB trafic de date 4G lunar şi minute naţionale nelimitate.

De asemenea, clienţii care nu dețin servicii fixe de la Telekom pot beneficia de oferta MAXPAK şi acces la HBO GO la activarea sau reînnoirea contractului de servicii mobile, plus trafic de date

4 G şi reducerea promoţională de 100% din preţul opţiunii de Video Streaming care oferă 50 GB trafic de date pentru Video Streaming.


Niciun comentariu despre subiectul „Comunicat Telekom: HBO, Cinemax şi HBO GO în abonamentele de Internet TV şi mobil”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile