duminică, 2 iulie 2017

Versiune Eurosport 2 HD, dedicată pentru România și Ungaria, prin satelitul Thor 6 ?

Televiziunea Eurosport 2 HD de pe satelitul Thor 6, ce era dedicată pentru Republica Cehă, Slovacia, România și Ungaria, emite acum sunet doar în cehă și engleză. Probabil pentru Republica Cehă și Slovacia se va folosi feed-ul actual difuzat prin Slovak Telekom (frecvența 11977, polarizare orizontală), deoarece pentru România și Ungaria a fost lansat un nou feed de programe prin satelitul Thor 6 ( 0.8° Vest ).

Așadar, dacă ipoteza se confirmă, va exista mai multă flexibilitate în adaptarea programelor Eurosport 2 HD prin satelit pentru România și Ungaria, și desigur pentru publicitatea locală.

Parametrii tehnici de recepție a televiziunii Eurosport 2 HD România și Ungaria prin satelitul Thor 6 ( de la 0.8° grade Vest ), cu sunet în română, maghiară și engleză, sunt: frecvența 11881, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, transmisie criptată în acest moment în Irdeto 2, Conax, Nagravision și Cryptoworks.

UPDATE 3 iunie 2016: Au fost adăugate din nou pistele audio în română și maghiara la Eurosport 2 HD de pe frecvența 11977.


8 comentarii despre subiectul „Versiune Eurosport 2 HD, dedicată pentru România și Ungaria, prin satelitul Thor 6 ?”:
Unknown

Este foarte probabil ca Eurosport Ro / HU sa nu mai transmita Bundeslga si de aceea s-a lansat o Versiune Eurosport 2 HD, dedicată pentru România și Ungaria

Anonim

Unul din punctele forte ale Eurosport 2 este Bundesliga. Daca se va renunța la aceasta, probabil audiența nu va mai rămâne aceeași.

Anonim

Este si mai foarte posibil ca sa te uiti la mai multa reclama specifica versiunilor oricarui post pentru Romania

Szántó András

Versiunea noua este lansata cu ocazia turneului de tenis de la Wimbledon.Intrucat in Csehia si Slovacia turneul este transmis excusiv de Novasport.Situatia aceasta a inpus lansarea unei noi versiuni Eurosport pentru Ungaria si Romania cu transmisiuni de la Wimblendon!

Anonim

Sa ai un produs premium de genul Premier League si de ani de zile sa-l transmiti in Romania in format SD...

Anonim

Si ce ai vrea sa vezi Eurosport HD in Romania plin cu "reclame" in HD cum este de exemplu in Romania ..History HD pe care lunile trecute l-au inlocuit cu versiunea HD pentru Romania? Daca vreti calitate sa ramana versiunile pe Europa cu traducere in limba romana, alea particularizate sunt pline de reclame

Anonim

Se pare ca Eurosport 2 HD de pe frecventa 11881 v 30000 va fi doar cat tine turneul de tenis din aceasta cauza aceasta versiune nu va fi introdusa in grila Digi DTH. Dupa terminarea turneului versiunea Eurosport 2 HD tenis se va inchide. Acest lucru mi-sa spus telefonic de catre un reprezentant digi. Se pare ca Eurosport nu are dreptul sa transmita acest turneu pe teritoriul Cehiei

Anonim

A anuntat Focus Sat:

În perioada 3 – 17 iulie 2017 poți urmări turneul de tenis de la Wimbledon în direct pe noul canal dedicat Eurosport 2 HD. Acesta are un conținut TV diferit de canalul clasic Eurosport 2 HD și este disponibil pe termen limitat în extraopțiunea Mozaic Plus.

Coordonatele de recepție sunt următoarele: frecvența 11881 MHz/H, rată simbol 30000 KS/s și polaritate verticală. Poziția pe telecomandă este 124.

Dacă ai receptor standard Focus Sat trebuie să-l oprești și să-l repornești. În cazul în care canalul nu apare în grilă trebuie să resetezi receptorul accesând de pe telecomandă: Menu/Setare sistem/Resetare receptor/Cod PIN/OK/OK/OK/OK.

Dacă ai alt tip de receptor trebuie să scanezi manual noua frecvența.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile