marți, 1 august 2017

Da Vinci Learning Ungaria va emite în HD?

Televiziunea Da Vinci Learning va fi transmisă doar în HD, din ianuarie 2018, în Ungaria. Versiunea în High Definition va începe să emită din 1 noiembrie 2017, în paralel cu versiunea SD până la sfârșitul anului, anunță dtvnews.hu. Din 1 ianuarie 2018 nu va mai fi disponibilă versiunea SD pentru Ungaria.

Sursa menționată preconizează că distribuția în HD a Da Vinci Learning către operatorii de televiziune cu plată se va face prin intermediul satelitului Amos 7 de la 4 grade West, pe frecvența 11568, polarizare orizontală.

Dtvnews.hu nu a specificat dacă modificările sunt doar pentru Ungaria, deci poate vom avea o surpriză plăcută și în România. Versiuni HD ale Da Vinci Learning există și în alte teritorii, cum ar fi de exemplu Turcia sau India.


8 comentarii despre subiectul „Da Vinci Learning Ungaria va emite în HD?”:
Giony

Da Vinci Learning ruleaza in format SD si pe satelitii Hotbird 13 grade E si Hellas 39 grade E .

Giony

Am omis sa spun in comentariul anterior ca Da Vinci Learning are subtitrare in romana si pe Hotbird si pe Hellas .

Anonim

dar in format hd pt romanoa pe cand

Giony

Pentru anonim : daca ai un televizor de ultima generatie , acesta proceseaza imaginea SD si o aduce aproape de imaginea HD . Oricum , nu va mai trece mult timp si vom receptiona si noi acest canal in format HD .

Anonim

Avem feed comun cu ungurii deci automat vom avea și noi versiunea HD, în rest depinde de operatorii de cablu dacă îl vor prelua downscaled (cum se face cu TNT sau Motorsport.TV) sau și HD. Oricum din 1 ianuarie va exista numai în HD dar așa cum am zis operatorii îl pot prelua downscaled.

@Giony: SD tot SD rămâne, degeaba o tot procesează.

Alexandru Gurgu

Eu cred că va fi și în România. Cred că emisiunile de pe Da Vinci Learning va fi traduse în limba română(nu o să mai fie subtritate)

Alexandru Gurgu

Cred că va fi și la noi. Poate emisiunile de pe DaVinci va fi traduse în lb. română și nu o să le mai subtriteze

Alexandru Gurgu

S-ar putea și la noi pentru că stația romanească a lui DaVinci este și maghiară

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile