luni, 14 august 2017

Dubai Sport 3 HD, necriptat prin satelitul Hotbird 13B

Televiziunea Dubai Sport 3 a început sa fie transmisă în HD de către compania Etisalat UAE ( din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite ) prin satelitul Hotbird 13B de la poziția orbitală 13 grade Est. Postul tv se recepționează necriptat în România prin intermediul frecvenței 12399, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, alături de alte televiziuni HD arabe ( Dubai TV HD si Sama Dubai HD ).

Televiziunea Dubai Sport 3 mai este transmisă necriptat la 13 grade Est și în SD, prin frecvența 11747, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

Dubai Sports 3 HD este un canal de sport al companiei Dubai Media Incorporated, cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Primul canal Dubai Sport fost lansat în anul 1998. Suita de televiziuni Dubai Sports transmite diverse evenimente sportive la nivel local și la nivel mondial: UAE Arabian Gulf League, Hopman Cup, Chinese Super League, Dubai Tennis Championships, DP World Tour Championship, Dubai Fed Cup, Davis Cup, Dubai Desert Triathlon, Algerian Cup și altele.


4 comentarii despre subiectul „Dubai Sport 3 HD, necriptat prin satelitul Hotbird 13B”:
Anonim

e un lucru bun dar sanse mici sa fie dat de firmele decablu e unul nici nu am auzit de el

Anonim

Prin satelit sunt mii de canale necodate care nu sunt si NICI NU VOR FI NICIODATA in grila operatorilor de cablu din Romania. De ce ar trebuie sa fie transmis in Romania prin cablu un post tv strain necodat care incepe sa fie transmis prin satelit la un moment dat si poate sa fie receptionat in Romania necodat prin satelit? :) Aceasta este o stire pentru pasionatii receptiei FTA prin satelit si nu are nicio legatura cu cei care au acces doar numarul limitat de canale de la cablistii din Romania. Nu mai sperati degeaba sa introduca astfel de canale pe cablu, cumparati-va antena de satelit si un receptor HD FTA, daca va intereseaza astfel de specialitati tv.

Anonim

Pentru asta e si stirea, pentru pasionatiid e FTA ,nici vorba dorinta de introducere pe cablu in Romania.

Tibi

daca nu ma insel e pe 26 est am facut ceva teste dar cu reglaje fine abea aveam semnal la o antena de 90 cm

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile