joi, 24 august 2017

PRO TV și PRO X vor transmite Campionatul European din 2020, Nations League și meciurile pentru Mondialul din 2022

Peste 40 de meciuri ale echipei naționale de fotbal vor putea fi urmărite în direct la PRO X și PRO TV si PRO X. Următoarea campanie preliminara, Campionatul European din 2020, meciurile pentru Mondialul din 2022, dar și Nations League, o nouă competiție sub egida UEFA, vor fi transmise televiziunile la PRO, anunță compania.

PRO TV și PRO X vor difuza Euro 2020, primul turneu final care își va disputa meciuri și în România. Vor fi 45 de meciuri transmise de PRO TV și 6 de PRO X.

UEFA Nations League este o competiție nou lansată și destinata echipelor naționale, care va debuta in 2018. Participa 55 de echipe, care vor fi împărțite în 4 serii. Miza e uriașa - din UEFA Nations League, naționalele pot obține calificarea la Euro și Mondiale, dacă nu sunt deja calificate. Practic, noua competiție UEFA e o șansă în plus de a merge la turneele finale. UEFA Nations League înlocuiește meciurile amicale și barajele de turnee finale cu meciuri cu miza, cu premii în bani și șansa de a ajunge la campionatele mondiale și europene. Clasamentul după care se tine cont in alcătuirea seriilor depinde de coeficientul echipelor naționale.

În sezonul 2017-18, PRO TV si PRO X transmit meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League și Cupa României. Toate meciurile Stelei din Europa League se vad la ProTV.


2 comentarii despre subiectul „PRO TV și PRO X vor transmite Campionatul European din 2020, Nations League și meciurile pentru Mondialul din 2022”:
Anonim

ar trebui ca sii martea sa vrdem unmeci din ligacampionilor pe protv sau sport,ro cei dela dolce le dau pe toate

Anonim

Da marti si miercuri liga campionilor,joi din europa leauge

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile