vineri, 1 septembrie 2017

Cătălin Itu, șef la UPC DTH

Cătălin Itu a fost numit Managing Director al UPC DTH si va prelua această funcție din 1 octombrie 2017. El îl va înlocui pe Michael Lee, care va părăsi compania, deși a avut acest rol din anul 2013. Itu are experiența in vânzări, marketing, dezvoltare de brand, distribuție și management, obținută atât la Liberty Global, cât și în poziții deținute la Orange România, Bosch Communications România și Astral Telecom. În prezent este VP al vânzărilor și operațiunilor la UPC DTH.

Comentând numirea, Severina Pascu, CEO al UPC Europa Centrală și de Est, a precizat: "Suntem bucuroși că un astfel de rol este preluat de Cătălin. El are o vastă experiență în afacerile DTH și așteptăm cu nerăbdare să preia urmatoarea etapă de creștere a operațiunilor noastre prin satelit din întreaga regiune a Europei Centrale și de Est. Îi mulțumim lui Michael pentru contribuția sa pe termen lung și îi dorim tot ce este mai bun în viitor".

Lee și Itu vor lucra împreună de astăzi până pe 1 octombrie pentru a asigura preluare funcției. UPC DTH include și Focus Sat România, unde Itu a fost și director câțiva ani. Cătălin Itu a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în anul 1999.


13 comentarii despre subiectul „Cătălin Itu, șef la UPC DTH”:
Bodo

Daca cei de la UPC se asteapta la o crestere a numarului de abonati schimband managerii si nebagand nici un ban in infrastructura pe fibra optica direct la client acasa ramanand cu banalu coaxial si celebrul lor upload de maxim 25Mbps, s-ar putea, incet da' sigur sa mai ramana numai cu DTH-ul si asta pentru ca "inca' sunt singurii care daca cumpara cineva un decodor pe satelit poate omul sa-si platesca cand vrea pachetul respectiv de programe.

Anonim

@Bodo, e vorba de UPC DTH, adica SATELIT, nu de UPC Romania, deci nu despre FIBRA OPTICA de care vorbesti tu. Le-ai facut varza, ca de obicei. UPC DTH nu ofera internet. Citeste mai atent o stire inainte sa arunci comentarii offtopic.

Anonim

din pacate la foccussat de ani buni e o amorteala totala!

Anonim

Explica mai detaliat, ce inseamna "amorteala totala"? Ruleaza canalele din grila in slow-motion?

Anonim

În perioada 2016 - 2017 au intrat următoarele canale: ID Xtra, Filmbox Extra HD, HBO 2, Zenebutik, Spiler TV, Kiwi TV, Izaura TV, Humor+, Fem 3, Chili TV, Super TV 2, Prime, Mozi+, DTX, Docubox, Fightbox, Eroxxx, Nick Jr.
Deci nu știu despre ce amorțeală vorbește anonimul de mai sus.

Anonim

Da, pe DTH a a mai intrat ceva in schimb pe cablu, noapte ...numai SD si multe regionale de muzica populara. De calitate , de exemplu BBC Eart, ca sa nu mai spun de canale HD !!!! Pana si Fight Box tot in SD , el fiind la origine HD.

Anonim

Ok, dar aici e vorba de DTH și nu de cablu. :)

Anonim

Nu prea inteleg oamenii diferenta dintre DTH si cablu... Iar altii comenteaza offtopic intentionat...

Anonim

Sunt curios dacă toamna va aduce noutăți in grila Focussat din toamnă sau vom rămâne cu posturile ce au fost introduse la inceput de an.

Bodo

Pentru primul Anonim, mai intai citeste ce am scris si pe urma sa faci comentarii. Am scris ca la cum evolueaza lucrurile la UPC cele mai mari sanse de supravietuiere o au cu DTH-ul.
Daca ai inteles altceva, este strict problema ta
"incet da' sigur sa mai ramana numai cu DTH-ul si asta pentru ca "inca' sunt singurii care daca cumpara cineva un decodor pe satelit poate omul sa-si platesca cand vrea pachetul respectiv de programe.

Anonim

Nu prea intelegeti voi ce scriu oamenii pe aici da' de sfidat sunteti campioni. O fraza vi se pare prea complicata iar daca va intreaba omul sa o impartiti in propozitii deja "va bagat in ceata"

Anonim

Pentru ANONIM care imi atragea atentia ca se discuta de DTH ! ...doream sa spun ca Focus Sat este tot al UPC si pe DTV , adica pe cablu au fost introduse ceva posturi ,in SD, dar umpluturi,nimic de calitate , faceam referire le BBC Earth .Au calitate buna la bitrare dar , eu personal as dori un Science in HD , un Spektrum, DocuBox etc. Parerea mea este ca acea doama Severina chiar a fost pentru clienti, pentru NOU, pe cand conducerea actuala e axata pe cu totul altceva.

Anonim

Pai tot Severina Pascu e si acum la conducere, chiar șefă mai mare :))))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile