marți, 31 octombrie 2017

Romance Tv a intrat în grila Focus Sat. Din 1 ianuarie 2018, operatorul va elimina din grilă postul tv Sport M

Focus Sat a introdus în grilă de programe televiziunea Romance Tv, ne anunță colegul de hobby Balazs David. Deocamdată postul tv figurează sub denumirea de Test 31103, dar este receptionabil în pachetul de bază. Focus Sat a anunțat anterior că televiziunea Romance Tv va fi disponibilă oficial în grilă din 1 noiembrie 2017.

Postul tv german este dedicat în special publicului feminin și are subtitrare în limba română și sunet original, plus pista audio în limba maghiară. Frecvența de recepție este 11919, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, satelit Thor 6 (0,8 grade Vest).

Chiar dacă nu a anunțat încă, Focus Sat va retrage din grilă televiziunea Sport M, din 1 ianuarie 2018. Este o decizie independenta de voința operatorului DTH, deoarece postul tv Sport M se închide în acea zi, conform sat-tv-radio.hu ( eliminarea din grilă va afecta așadar orice operator de televiziune cu plată care îl retransmite ).

Începând cu anul 2018, compania AMC Network Entertainment, care deține Sport M, intenționează să se concentreze mai mult pe transmisia live a evenimentelor sportive de prestigiu. Sport M funcționează ca un serviciu international, ceea ce exclude difuzarea majorității competițiilor sportive pentru care compania nu deține drepturi de difuzare în România. Decizia AMC Network Entertainment nu afectează canalele Sport 1 și Sport 2 din portofoliul companiei.


10 comentarii despre subiectul „Romance Tv a intrat în grila Focus Sat. Din 1 ianuarie 2018, operatorul va elimina din grilă postul tv Sport M”:
Anonim

alti operatori nu intentioneaza sa introduca acest postexemplurcs rds

Anonim

Nu ai de unde sa stii, orice e posibil. E deja si la UPC.

Anonim

Telenovele germane?

Anonim

Nu doar germane, dar nu latine.

Viorel Ele

E bine ca introduc mai multe canale tv dar cand vor introduce si Bollywood Classic

Anonim

mersi mult!!!

Cristy

cu RCS sunt negocieri cu Romance Tv !!

Anonim

de unde stii ca sunt in negocieri?

Anonim

Nu știe. A auzit doar un zvon.

Anonim

Atunci Sport M sa fie inlocuit cu Sport1

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile