joi, 5 octombrie 2017

Seriale DreamWorks la Minimax și Jim Jam

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) a încheiat un parteneriat de licență cu NBCUniversal, oferindu-le abonaților din regiune acces la o mare varietate de seriale de desene animate și producții pentru preșcolari, marca NBCUniversal. Contractul multianual oferă canalelor din portofoliul AMC (ca Minimax și Jim Jam) conținut exclusiv pentru următorii ani, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Această înțelegere bilaterală va marca prima difuzare într-un pachet complet a producțiilor DreamWorks pe posturile AMCNI CNE destinate copiilor, compania căutând mereu oportunități de a difuza conținut nou în România. Primele noi producții vor avea premiera pe posturile AMCNI CNE în luna noiembrie. Pentru a promova noul conținut, Minimax va lansa o campanie de marketing în România luna viitoare.

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza – în premieră – peste 700 de episoade de producții TV pentru cei mici, printre care numeroase titluri populare marca DreamWorks, ca: „Turbo FAST”, „Trăiască regele Julien / All hail king Julien”, „Mr. Peabody & Sherman”, „Peripețiile motanului încălțat / The Adventure of Puss in Boots”și „Dinotrux”. În plus, acest acord va aduce și noi povești din seria „Barbie” pe micile ecrane din România:„Barbie: Mariposa and the Fairy Princess”, „Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure” și „Barbie – Video Game Hero”.

Pe lângă noul conținut Minimax, în urma acordului cu NBCUniversal, grila românească a postului pentru preșcolari JimJam va fi completată cu seriale clasice pentru acest public-țintă, ca „Make Way for Noddy” și „Say it with Noddy”, menite să întărească line-up-ul special Play & Learn/Joacă-te și învață.


Despre AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV. În prezent, AMCNI CNE are în portofoliu 14 posturi TV, al căror conținut este variat (filme și seriale, producții pentru copii, divertisment și sport). Compania se ocupă de feed-ul global al postului JimJam, de feed-ul european al Sundance TV și al multor altor canale din Europa Centrală și de Est (AMC, Filmcafe, Film Mánia, Sport1, Sport2, SportM, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika). În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV. Posturile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme (incluzând HD) și, la cerere, pe dispozitivele mobile. 


2 comentarii despre subiectul „Seriale DreamWorks la Minimax și Jim Jam”:
Anonim

Cate desene au copii din ziua de azi iar noi stateam si asteptam 5 minute de desene animate seara cu Mihaela

Anonim

cand vor intra si pe dth telekom asteptam inca

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile