miercuri, 25 octombrie 2017

Televiziunea QVC va fi disponibilă în Ultra HD prin satelit

QVC va oferi telespectatorilor o experiență de vizionare îmbunătățită prin lansarea unui post tv german de shopping în Ultra HD, prin slotul principal orbital al SES de la pozitia orbitala 19,2 grade Est. Acesta este de-al șaptelea canal 4K din aceasta țară.

În conformitate cu acordul  anunțat de SES și valabil pentru o durată de 10 ani, QVC va folosi o capacitate suplimentară pentru upgrade-ul la rezoluție Ultra HD și va utiliza serviciile filialei MX1 (deținută în întregime de SES) pentru conversia programelor în format HEVC și pentru serviciile de uplink. QVC a reînnoit și contactul cu SES pentru distribuția prin satelit a versiunilor SD și HD.

"Încercăm să oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă de cumpărături. Dorim ca telespectatorii să vadă programele noastre în cea mai bună calitate a imaginii, iar transmisia în Ultra HD va confirma această afirmație", a precizat Mathias Bork, CEO al QVC Germania.

PS: Estimez că postul tv QVC se va putea recepționa gratuit în Ultra HD prin satelit și în Romania.

UPDATE 18 decembrie 2017: Prin intermediul satelitului Astra 1L de la pozitia orbitala 19,2° Est a început sa fie distribuită gratuit televiziunea QVC UHD, receptionabilă și în Romania. Detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea QVC va fi disponibilă în Ultra HD prin satelit”:
Anonim

de ce nu avem mai multe televiziuni in HD ? doar 25% sunt in HD pe cablu si e aproape 2018

Giony

QVC UHD GERMANY ruleaza necodat pe satelitul de la 19,2 gr. E (1L) avand coordonatele 11 288 - V - 22000 .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile