joi, 12 octombrie 2017

Televiziunea Viasat Epic Drama HD se lansează și în România

Televiziunea Viasat Epic Drama HD se lansează pe 14 decembrie 2017 și va oferi pentru început peste 600 de ore de programe, inclusiv seriale dramatice pentru telespectatorii din România, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Croația, Polonia, Serbia, Slovacia, Turcia și Ucraina, anunță sat-tv-radio.hu.


Aproximativ 80% din conținut va fi de asemenea disponibil prin servicii video la cerere, sprijinind astfel eforturile companiei de a ajunge la abonați printr-o gamă largă de platforme și dispozitive.

Postul tv Viasat Epic Drama HD va fi lansat prima dată pe piețele cheie din Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Croația, Polonia, Letonia, Lituania, Macedonia, Ungaria, Muntenegru, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ucraina și se preconizează că o extindere va avea loc ulterior, în anul 2018.

Telespectatorii vor putea viziona producții din diverse genuri, inclusiv polițiste și de mister, clasice, despre politică, istorie și război, dar și producții de acțiune, aventură și fantezie. În grilă vor exista programe realizate în întreaga lume, inclusiv din Marea Britanie, SUA, Spania, Franța, Italia, Australia și Canada. Aproape tot conținutul difuzat la orele de maxima audiență este realizat în ultimii trei ani, mai precizează sursa citată.


10 comentarii despre subiectul „Televiziunea Viasat Epic Drama HD se lansează și în România”:
Anonim

cefirme de cablu o sa l prea acest post

Anonim

probabil Akta la inceput.

Anonim

Nextgen va prelua ????

Anonim

De unde ar stii cineva ce operator il preia ? :)

Anonim

Akta 100% îl va prelua în HD. A zis asta un insider. :) Deci se pot afla chestii dacă ai de unde și ai cum.

Anonim

dar la ceilalti cum afli? ia spune-mi ca sunt curios. ca oamenii intreba la altii nu la akta

Anonim

Sunt curios daca cei de la Orange Tv Satelit o sa il preia in grila de canale.

Anonim

Pentru anonimul de mai sus: eu am zis doar de Akta pentru că acolo e sigur. De ceilalți încă nu se știe. Dacă e ceva voi posta aici. Nu există peste tot insider care să și ofere informații. :D

Anonim

Se negociază și pentru Digi. Sursa: Zona AV.

Kalman2007

De azi este în teste și la UPC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile