marți, 17 octombrie 2017

UPC: Televiziunea Golf Channel HD pe poziția 191

UPC a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu, pe poziția 191, în pachetul Sport, postul tv Golf Channel HD.


Golf Channel este o televiziune prin cablu și satelit deținută de filiala NBC Sports Group a diviziei NBCUniversal a Comcast. Canalul se concentrează pe golf, inclusiv în ceea ce privește transmisia în direct a turneelor, dar are in grila și alte tipuri de programe despre acest sport. Înființată în Birmingham, Alabama, sediile și studiourile canalului se află în prezent în Orlando, Florida. Începând cu februarie 2015, Golf Channel este disponibil pentru aproximativ 79,25 milioane abonați la servicii de televiziune cu plată din Statele Unite (68,1% dintre abonații tv din SUA).

Ideea unei televiziuni dedicate golfului, cu emisie de 24 de ore, a avut-o antreprenorul mass-media Joseph E. Gibbs din Birmingham, Alabama, care s-a gândit prima dată la un astfel de concept în anul 1991. Gibbs credea că există suficient interes pentru golf în rândul publicului pentru a susține o astfel de televiziune și a comandat un sondaj de opinie pentru a verifica dacă instinctele sale erau corecte. Argumentând cu rezultatele sondajului, Gibbs și legendarul jucător de golf Arnold Palmer au obținut o finanțare de 80 de milioane dolari de la mai mulți furnizori de televiziune prin cablu pentru a lansa acest post tv, care a fost printre primele dedicate unui singur sport.

UPDATE 23 octombrie 2017: UPC România a remis către HD Satelit un comunicat oficial, confirmând introducea, în exclusivitate, a canalului TV Golf Channel în grila de programe. Mai jos regăsiți comunicatul UPC:

UPC România anunță introducerea canalului internațional Golf Channel în pachetul Sport. Clienții UPC vor avea ocazia să urmărească cele mai importante competiții de golf la nivel mondial și să afle cele mai noi știri despre acest sport.

Clienții UPC care au extraopțiunea Sport, vor urmări, în exclusivitate în România, seria completă de evenimente US PGA, 4 turnee WGC, principalele competiții ale turneului european, seria completă a turneului campionilor și turneului web.com din anul 2018, precum și principalele știri de la toate seriile importante.

„Investim în permanență în extinderea și diversificarea conținutului TV, ca parte din strategia UPC de a le oferi clienților cea mai bună experiență de divertisment. Prin lansarea Golf Channel al NBC aducem în premieră în România un nou canal internațional, cu un conținut premium, ce se adresează comunității practicanților de golf și iubitorilor de sporturi în general. Astfel, ne bucurăm să fim primii care oferă acces la cele mai renumite competiții de golf publicului din România și vom continua să ne îmbogățim oferta cu programe internaționale, relevante pentru piața locală.” a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE.

Pasionații de golf vor beneficia de peste 1.500 de ore de transmisii în direct, peste 65 de turnee de golf și mai mult de 450.000 de cupe jucate.

Seria Rolex este doar unul dintre evenimentele de marcă difuzate de Golf Channel. Toate tururile europene importante se văd pe Golf Channel, inclusiv seriile finale: Turkish Airlines (2-5 noiembrie), Nedbank Golf Challenge (9-12 noiembrie) și Campionatul DP World (turneu de final de sezon - Race to Dubai, 16-19 noiembrie).

World Golf Championship - HSBC Champions – al 4-lea turneu din seria WGC, în cadrul căruia cei mai buni jucători din întreaga lume vor fi prezenți, va fi difuzat între 26 – 29 octombrie, iar Hero World Challenge, turnelul prestigios al fundației lui Tiger Woods, poate fi urmărit între 30 noiembrie – 2 decembrie.

Canalul TV face parte din pachetul Sport de la UPC, EPG 191 și este disponibil din 17 octombrie.

Golf Channel este singurul canal din lume dedicat acestui sport 24 din 24 de ore, punând, astfel, la dispoziția telespectatorilor cele mai noi informații despre golf și este disponibil și în format HD tuturor clienților de televiziune digitală care au activată extra-opțiunea Sport.


7 comentarii despre subiectul „UPC: Televiziunea Golf Channel HD pe poziția 191”:
Anonim

Dupa 23 octombrie va intra M5 si Duna W?

Anonim

Păi a fost vorba să intre după 23 octombrie? Nu.

Anonim

@Anonim1: Au intrat pe 761 si 762. ;)

Anonim

Au intrat în grila U.P.C. Astfel: M5 la poziția 761 și DUNA WORLD la poziția 762. Ambele în format S.D. Megafanro.

Anonim

761 M5, 762 Duna W.au fost introduse

Anonim

oare de cati oameni va fi urmarit acest post tv?mi se pare un canal de super nisa sau mai bine zis pentru aia foarte bogati.

Anonim

De exemplu, de mine. De ce ? E în natura , e frumos, nu s(u)port fotbalul. Si eu am salariul minim pe economie. De ce ai impresia că doar persoanele foarte bogate joacă sau urmăresc competiții din această ramură sportivă ? :) Te-ai uitat la prea multe filme americane cu bogați care joacă golf ți-ai format o idee preconcepută...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile