miercuri, 8 noiembrie 2017

CINETHRONIX a devenit televiziune națională și internațională

Consiliul Național al Audiovizualului a decis, în ședința publică din 7 noiembrie 2017, extinderea licenței audiovizuale pentru postul CINETHRONIX și transformarea acestuia din post regional în post național, dar și internațional (mai exact, pentru Bulgaria și Republica Moldova).

Cosmin Nicolescu (directorul CINETHRONIX) a precizat pentru HD Satelit: "Extinderea de licență este un pas normal, având în vedere că în numai un an și jumătate de la prima emisie, postul nostru a fost solicitat de foarte mulți operatori de cablu din diferite județe și din cele două țări. Având în vedere că postul transmite exclusiv filme documentare produse și realizate în România, CNA a avizat cu unanimitate de voturi cererea de modificare a licenței. Îi invităm și pe operatorii mari din România să ne retransmită, pentru că, deși au fost și sunt în continuare foarte multe solicitări de la abonați, observ că încă nu le-au dat curs. Noi vom continua să promovăm adevăratele valori, sperând ca, la un moment dat, să fim prezenți în casele tuturor românilor. Televiziunea merită mai mult!"


15 comentarii despre subiectul „CINETHRONIX a devenit televiziune națională și internațională”:
Anonim

pe cand acest post pe rcs rds

Unknown

Am solicitat acest post companiei UPC, eu fiind abonat la ei...raspunsul, nu avem cereri si frecvente libere. Ma intreb cati abonati au solicitat Golf Channel la UPC ??? De ce sa promovam ceva romanescsi de calitate, cand toti romanii trebuie sa joace golf !!!! Felicitari domnului Nicolescu pentru ceea ce face.Sper ca UPC sa preia acest post.

Anmax

pai daca e "moka" sigur ca va fi preluat...daca e bani,mai greu ca sar toti in sus daca abonamentul creste pe motiv ca anumite canale tv solicita niste bani in plus....daca mai vorbim si de canale premium ce sa mai ceri....abia daca multi "critici" au HBO..daramite MAxpack dar ei vor canale de citiva euro ...drumuri bune

Anonim

E gratis, dar marii operatori nu il preiau.

Bodo

sper sa intre cat de curand in grila Digi... un post simplu da' cu documentare de calitate

Anonim

Adevarat ca nu-l preiau.

Anonim

Era gratuit din start. Pur și simplu operatorii nu doresc preluarea acestui canal. Dacă acest canal ar plăti operatorul atunci ar intra în grilă. Bine că avem altele care ocupă spațiu aiurea: eStrada, Național 24 Plus, Top Shop TV, Telestar1.

Anonim

Si eu sunt abonat Orange tv prin satelit si am solicitat Cinetronix dar din pacate nui intereaseaza sa introduca acest canal tv pentru ca nu sunt an stare sa schimbe o amarata de canale tv prin satetelit.

Unknown

Eu sunt abonat FocusSat și doresc acest canal tv!
ps. parcă era vorba și Digi24 parcă . . .

Anonim

Nu se dau coordonatele de receptie si satelitul de pe care emite???!! Pana acum emiteau prin internet!

Anonim

Pai nu are nimeni de unde sa ti le dea, ca nu emite prin satelit.

Marius

Poate rds o sa îl introduca daca este gratis sau "moka",

Anonim

cand osa se dea pesatelit stiecineva

Anonim

Foarte interesant postul Cinethronix, l-am vazut la mama mea care e abonata UPC - m-ar interesa foarte mult si pe mine, care am Digi.

Florin

Este la Digi cablu acest post tv pe care l-ai văzut la UPC cablu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile