marți, 21 noiembrie 2017

Discovery Channel HD cu subtitrare în limba română, din anul 2018

"Ne-am decis împreună cu unii parteneri locali să distribuim din ianuarie 2018 Discovery Channel HD, a precizat pentru site-ul Parabola.cz, Andrey Stoychov, Director de Distribuție și Dezvoltare Comercială al Grupului Discovery CEE, care a confirmat de asemenea că Discovery Channel HD nu va înlocui Discovery Showcase HD, cel putin pe piața audiovizualului din Slovacia și Republica Cehă.

Ca o confirmare suplimentară, am verificat: în multiplexul de distribuție a televiziunilor Discovery Networks Europa prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest au inceput sa fie transmise în teste două televiziuni, respectiv Discovery Channel HD Ungaria și Discovery Channel HD Europa Centrală.

Versiunea Discovery Channel HD Europa Centrală are și subtitrare în limba română, deci e posibil ca viitorul canal Discovery HD Europa Centrală să fie dedicat de anul viitor și pentru piața din România. Cele două televiziuni pot fi găsite scanând următoarele date de recepție: frecvență 12303, polarizare verticală, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK, codare PowerVu.

Transmisia Discovery Channel HD Europa Centrală include pistă audio doar în limba engleză, pe lângă subtitrarea în limba română și subtitrările pentru alte teritorii ( aveți posibilitatea și dvs. de a observa aceasta, printr-o scanare a frecvenței menționate, prin intermediul unui receptor DVB-S2 dedicat recepției necriptate ).

Întrucât subtitrările DVB nu se criptează, se poate verifica existența acesteia cu orice receptor FTA.

UPDATE 1 martie 2018: Informația s-a confirmat, Focus Sat fiind primul operator din România care a introdus în grilă Discovery HD cu subtitrare în limba română. Detalii gasiti AICI.


23 de comentarii despre subiectul „Discovery Channel HD cu subtitrare în limba română, din anul 2018”:
Anonim

un lucru bun la m ai multe programe hd in romania

Anonim

Daca or sa fie plin de reclame cum este Discovery Sd mai bine nu-l mai baga

macho

Subtitrările încă nu functioeaza.Probabil se rezolva pe parcurs.

Anonim

Asta nu e de bine. Versiunile personalizate pentru România de regulă vin cu emisiuni mai vechi, reluări multe și lipsa emisiunilor în premieră.

Anonim

Poate pana la sfarsitul anului 2018 sa avem Discovery Channel HD si la Digi Romania !!!!

Anonim

Am scanat si eu, chiar daca e codat si nu vad imaginea, mie imi apare subtitrarea in romana, dar nu pe toate emisiunile. Subtitrarile nu sunt codate, de aceea mi le afiseaza.

Anonim

Macho el negri vrei sa spui ca la tine au intrat aceste posturi pe frecvența respectivă cu imagine dar fara subtitrare?Întreb deoarece chiar daca pe Tp-ul respectiv semnalul este foarte bun la scanare nu intra nici un post cel putin nu la mine pe decodorul HD.

Anonim

Cum sa intre cu imagine cand e codat? Vrea sa spuna ca a intrat numele canalului la scanare, iar subtitrarea se vede pe fundal negru, ca nu e codata. La fel si la mine.

Anonim

Voi ce model de receptor aveți de a intrat aceste posturi întreb deoarece si eu am scanat pe un decodor HD primit de la Focussat insa la mine nu apar acele posturi.Chiar daca sunt codate cum am citit din mesaje ar fi trebuit sa intre si la mine daca au intrat deja la unii care au scris aici.Sau am înțeles eu gresit ?

Anonim

Nu toate emisiunile au subtitrare transmisa. De exemplu azi nu am vazut deloc subtitrare transmsisa, chiar daca pid-ul de subtitrare in romana există. Ieri era subtitrare aproape non-stop. Dar cum sunt teste, probabil ne vom lamuri in cursul lunii decembrie.

Anonim

Da, ar trebui sa intre, daca receptorul e HD si nu e blocat pe receptia altor frecvente care nu sunt folosite de Focus Sat.

Anonim

Acum nu mai e transmisa nicio subtitrare pe niciuna dintre subtitrarile care apar la scanare pe Discovery Central Europe HD, nu doar pe subtitrarea in romana. Probabil le-au dezactivat temporar.

Anonim

Am fost nevoit sa adaug la lista de Tp-re acesta pe care au fost urcate cele două posturi am setat asa coordinatele asa cum a fost mentionat mai sus dar tot nu au intrat aceste posturi.Cine stie poate voi aveti alte modele de decodoare HD nu cele oferite de Focussat care are un soft ce a fost lansat de cei de la Focussat,si care a fost schimbat de două ori deja în acest an daca nu gresesc.

Anonim

Din moment ce au si subtitrare in limba romana sunt sanse foarte mari sa intre pana la finele anului acesta...

Anonim

Receptoarele oferite de operatori nu sunt receptoare bune pentru recepția FTA, deseori sunt limitate sau nu au software actualizat. Daca va pasioneaza receptia FTA, incercati cu receptoare care nu sunt primite sau cumpărate de la operatori DTH, ci cu receptoare din magazine specializate pentru receptia satelit.

Anonim

@Al doilea anonim: Discovery Central Europe nu conține reclame. Există de ceva timp în SD deci o să fie și în HD. O să fie lansat probabil în ianuarie ca și Discovery Channel Hungary HD.

Anonim

Depinde cat timp o sa retransmita operatorii de cablu, IP-TV si DTH din Romania Discovery Central Europe care nu contine reclame... ca daca or sa faca cum au facut cu History HD inlocuindu-l cu versiunea HD pentru Romania ... asta nu mai este bine

Anonim

au mai adăugat piste audio și anume bulgara,ceha și maghiara.

Anonim

Daca au bagat pista si in limba maghiara inseamna ca 100% o sa fie bagat si pentru Romania. Toate versiunile acestor posturi care includ si Romania au pista audio in maghiara.... cu toate ca pentru Ungaria exista versiune dedicata acestei tari... cum este cazul HBO-urilor, History, NGC, posturile de desene animate, etc

Anonim

Pentru unguri există separat Discovery Channel Hungary HD adică versiunea SD localizată va avea și versiune HD. Deci nu are legătură cu Discovery Central Europe HD. :)

Anonim

Are legatura cu ungurii din Romania versiunea cu pista audio in limba maghiara. De aia am spus ca sunt sanse de 100% ca Discovery Channel Europe HD sa intre in grilele operatorilor din Romania. Multe versiuni pentru Romania au pista audio in maghiara cu toate ca Ungaria are versiune dedicata pentru tara ei a aceluiasi post

Anonim

La cehi și slovaci a și intrat în grilă înlocuind versiunea SD.

HD Satelit România

Informația s-a confirmat, Focus Sat fiind primul operator din România care a introdus în grilă Discovery HD cu subtitrare în limba română. Detalii gasiti AICI.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile