miercuri, 29 noiembrie 2017

Eleven Sports 1, disponibil în Ultra HD în Polonia

Eleven Sports a devenit una dintre primele platforme din Polonia care oferă programe în 4K, în parteneriat cu operatorul Orange Polska. Eleven Sports 1 va fi disponibil în 4K ( exclusiv,  în primele șase luni, pentru telespectatorii Orange TV, clienți tv prin protocol IP care utilizează un receptor Ultra HD) și va fi inclus în pachetele Orange Bogaty și Maksymalny.

Vor fi difuzate competiții sportive de top, inclusiv din Bundesliga, La Liga, Serie A, Liga 1, Formula One și din multe alte sporturi. Succesul ELEVEN SPORTS în Polonia a fost construit pe baza unui portofoliu extrem de puternic de drepturi tv de primă clasă, furnizând conținutul localizat cu comentarii de la unii dintre cei mai buni analiști sportivi din Polonia.

Această strategie este completată de emisiuni difuzate înainte și după competițiile sportive, dar și de transmisiuni de pe stadioane. În plus față de competițiile principale, abonații ELEVEN SPORTS din Polonia pot viziona transmisiuni și din alte sporturi, inclusiv NFL, ATP 250, Speedway și MMA.

Despre Eleven Sports

ELEVEN SPORTS a fost recunoscut pentru succesul său în Polonia, fiind desemnată televiziunea anului la premiile din 2016 ale SAT Kurier și la Premiile Titan Eye 2016. ELEVEN SPORTS este un furnizor la nivel mondial de transmisii din sporturi internaționale și interne. A oferit până acum peste 20.000 de ore de transmisii în direct pentru cei aproape 17 milioane de clienți plătitori din întreaga lume, inclusiv în Belgia, Luxemburg, Italia, Polonia, Singapore, Taiwan și Statele Unite. Transmisiile în direct ale evenimentelor sportive premium sunt completate cu știri, analize, conținut digital și programe locale. Serviciile ELEVEN sunt oferite 24/7, inclusiv în sistem multi-screen.


3 comentarii despre subiectul „Eleven Sports 1, disponibil în Ultra HD în Polonia”:
Giony

Mentionati ca acest canal este transmis si in alte tari (contracost). Eu unde ma pot abona la acest canal (contracost). Multumesc.

Anonim

E transmis in alte tari, dar nu in Romania.

Anonim

Numai Orange Romania nu face parteneriate sa lanseze un post 4K si in... Romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile