luni, 13 noiembrie 2017

HBO GO cu abonament direct, gratuit o lună pentru testare

HBO GO România a lansat serviciul de abonament direct, prin care clienții pot utiliza serviciile acestui serviciu VOD fără sa fie abonați la un operator de televiziune cu plată și fără sa fie abonați la pachetul HBO.

Prima lună este gratuită, dar cu o o condiție: utilizatorul trebuie sa introducă datele cardului la înregistrare și să anuleze abonamentul în timpul perioadei gratuite ( sau să păstreze statutul de abonat și sa plătească începând cu luna următoare). HBO GO precizează următoarele:

"Pe parcursul procesului de înregistrare, este posibil ca o sumă să fie blocată în contul tău, însă acesta nu va fi debitat în timpul perioadei de gratuitate. Sumele achitate pentru plata abonamentului lunar nu vor fi returnate, dar abonamentul poate fi oricând anulat. Dacă anulezi abonamentul în timpul perioadei gratuite, contul tău nu va fi debitat. Abonamentul tău va fi facturat lunar până când îl anulezi. Dacă anulezi, ultima plata efectuată îți va permite accesul la HBO GO până la sfârșitul perioadei pentru care ai plătit. Sumele achitate nu se rambursează, integral sau parțial."

Prețul abonamentului, după prima lună de testare, este 19,99 lei. Fiecare abonat poate înregistra simultan până la 5 dispozitive ( computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4, diverse modele de televizoare smart Samsung etc) și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre acestea.


23 de comentarii despre subiectul „HBO GO cu abonament direct, gratuit o lună pentru testare”:
RD

Ar trebuie sa specificati faptul ca toate filmele, documentarele si ce mai au ei se vad in SD. :)

Anonim

E SD, dar cu bitrate excelent, cum nu vezi la tv.

Anonim

De cand s-a schimbat interfata site-ului, rezolutia imaginii e HD (720p). Putea sa fie Full HD (1080p), avand in vedere ca aproape toate aceste platforme de filme au facut pasul spre 4K, avand in colectie mai multe titluri in acest format.
Pentru detalii accesati:
https://helpcenter.hbogo.eu/ro/informa%C8%9Bii-tehnice-si-func%C8%9Bionalita%C8%9Bi/produc%C8%9Biile-de-pe-hbo-go-sunt-disponibile-in-hd

mradu

20 de lei pe luna e prea mult!

Anonim

Mie mi se pare super tare si super ieftin, mai bine asa decat sa platesc net, cablu si pachetul HBO la un cablist care ofera HBo Go.

GIONY

La cate canale de filme sunt, pretul este exagerat. Intreb si eu: DE CE SKY SPORT BUNDESLIGA UHD NU LANSEAZA UN SERVICIU DE ABONAMENT DIRECT PENTRU TELESPECTATORII DIN ROMANIA ? (fie la un pret ridicat). Am luat la intamplare un exemplu .

Anonim

Pretul nu e deloc exagerat, e echivalentul unui kilogram de salam de proasta calitate. Se ofera acum posibilitati care nu existau inainte. De exemplu, firma de cablu care sunt eu abonat nu ofera HBO GO, acum pot sa ma bucur si eu de HBO GO. Multumesc!

GIONY

Pentru anonim: s-au marit preturile la gaze, curent,carburanti , produse alimentare etc. (si-o sa fie si mai "bine") - pretul pentru HBO GO nu este exagerat ci foarte EXAGERAT. Ma gandeam ca poti da un raspuns la ultima mea intrebare din comentariu.

Anonim

E exagerat pretul al HBO GO din cauza ca s-a marit pretul la gaze, curent etc? Vrei sa spui nu mai raman bani pentru HBO GO, din cauza ca se maresc preturile la alte produse? Ca nu inteleg altfel explciatia ta in privinta pretului exagerat. Inseamna ca atunci si internetul si cablu e EXAGERAT de scump, ca s-a scumpit pretul la gaze si curent.

Interesant totusi e ca nu ti se pare exagerat un ipotetic abonament la SKY Sport, care e vreo 60 euro lunar in Germania si care oricum nu va fi oferit oficial in Romania, deoarece drepturile de difuzare a meciurilor din Bundesliga sunt cumparate in prezent per teritorii, nu pe toata Europa, deci nu si pentru Romania. Asta ca sa iti raspund la intrebare, desi nu eram obligaat sa dau apa la moara unei discutii offtopic.

Pe de alta parte, pe mine nu ma intereseaza ca tu crezi ca e scump, pentru mine e ieftin, deoarece daca nu aparea posibilitata asta, nu aveam niciodata HBO GO. Costa cat un un kilogram de salam de proasta calitate, si in curand cat trei sferturi de kg de salam, ca tot spui ca se vor scumpi preturile, deci si salamul.

GIONY

Sa fii sanatos! Ce s-ar intampla daca toti oamenii ar avea aceeasi parere? Noapte buna !

Anonim

Nu prea inteleg din nou intrebarea ta inexacta, dar inteleg ca unii si-ar dori HBO GO cu pretul cat costa 200 grame de salam. Dar probabil ca nu se poate, poate ar iesi cei de la HBO in pierdere. Maine ma abonez. Noapte buna si tie!

Anonim

Prețul e ok pentru că măcar ești independent de vreun operator. Ultimele producții adăugate sunt chiar Full HD.

Anonim

@mradu

Bine ca Netflix e mai bun ca e 50 de lei pe luna.

Anonim

Pretul este mare! calitatea programelor este mm proasta decat peste ocean

Anonim

Mie mi se pare super ok. Ai alternativa Netflix si Voyo, daca ti se par acestea mai ieftine si mai bune.

Adrian Benghe

Buna ziua. Exista vreo posibilitate de a folosi aplicatia hbogo pe un smart tv lg? Ca si client direct? fara un operator de cablu tv. Multumesc.

Ovidiu

Cum ati facut rost de codul PIN pentru TV ? eu nu gasesc optiunea in meniul setari , desi sunt abonat. Mi se pare ca au schimbat interfata , si nu il gasesc de nicio culoare. Sugestii?

Anonim

Am verificat chiar acum: conecteaza-te in contul tau pe https://hbogo.ro/ si apoi alege Setari si apoi dispozitive si va scrie mare sus COD PIN TV.

Anonim

Merge si pe Playstation 4, am verificat acum.

Anonim

Am avut acces prin VODAFONE pana de curand si am urmarit HBO GO pe laptop, tableta, smart tv, etc. VODAFONE a renuntat la coaborarea cu HBO si mi-am facut un nou cont cu plata din contul de card. Din pacate numai apare in meniu la setari codul pin pt. smart tv. Stie cineva de ce?

Anonim

Pai trebuie sa fii logat in noul cont, pe care l-ai facut si platit recent, nu in vechiul cont.

Mihai

Codul Pin Tv e chiar acolo, in Setari --> Dispozitive, cand te conectezi printr-un browser web in contul tau HBO GO. Am verificat acum cateva minute, special pentru tine.

Problema e ca respectivul cod e scris îngroșat sus, iar din cauza asta multi nu il vad, li se pare ca e vreun titlu. Mi s-a intamplat si mie :)

Anonim

Special pentru Mihai.

NU exista PIN TV la abonament direct(abonat online).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile