miercuri, 20 decembrie 2017

AKTA a introdus în grilă televiziunea TNT HD

Operatorul de televiziune cu plată AKTA a introdus în grila digitală (în pachetul AKTA HD) televiziunea TNT HD, deținută de Turner Broadcasting.


În România, acest post tv (ce difuzează în principal filme și seriale) a fost lansat în octombrie 2015, înlocuind canalul TCM. Televiziunea TNT HD a fost inclusă oficial și în grila prezentată pe websiteul companiei.


8 comentarii despre subiectul „AKTA a introdus în grilă televiziunea TNT HD”:
Anonim

exista akta si pe satelit

Anonim

NU exista AKTA prin satelit.

Anonim

Confirm TNT HD la Akta cablu, trebuie sa ai pachetul HD.

Anonim

Evident ca un program HD sa fie parte componentă a unui pachet HD. O idee buna și pentru ceilalți jucători de pe piață.

Nicu

Am eu alta idee mai buna: canalele HD sa fie in pachetul de baza, inclusiv la AKTA, daca nu sunt canale premium gen HBO. Aceasta mi se pare normalitatea.

Anonim

Pai la AKTA ai 12 HD-uri in baza si 9 in pachet HD,dar sunt HD-uri care au ce cauta in extra:TNT HD,Epic Drama HD,ID HD,BBC Earth HD etc.Mai sunt cele din Maxpack,fara Cinemax 2 HD, si mai ai Filmbox Extra HD in pachet Filmbox.Deci la AKTA are logica organizarea HD-urilor in pachete.

Anonim

Canalele premium nu au publicitate. Orice canal care difuzeaza publicitate nu e premium si nu ar trebui inclus in pachete premium, indiferent ca respectivele pachete se numesc AKTA HD sau alta denumire. HD nu inseamna premium, inseamna normalitate. Premium însemnă continut premium si obligatoriu fara publicitate. Restul sa le introduca in pachetul de baza, orice operator, nu doar AKTA.

Anonim

Anonim,la AKTA exista si alte criterii dupa care se baga canale in pachetul HD,ca de exemplu unele HD-uri sunt la liber.La AKTA ai TNT HD in pachet extra pentru ca e o raritate si pentru ca are continut de calitate.Dar multe din pachet sunt fara reclame:Epic Drama HD,ID HD,Travel HD,Nat Geo HD,Nat Geo Wild HD,care se va coda ca e in baza acum,Nature/History HD,BBC Earth HD.Singurul care nu are ce cauta acolo e History HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile