duminică, 17 decembrie 2017

Epic Drama HD va intra în grila Digi Tv Satelit? UPDATE: S-a confirmat. Din 1 martie 2018, Epic Drama HD este în grila Digi Tv România satelit.

Recent lansata televiziune Epic Drama HD a adăugat sistemul de criptare utilizat de Digi Tv România, probabil pentru a intra cu subtitrare în limba română în grila operatorului de televiziune. Frecvența de recepție este 12687, polarizare verticală, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2 QPSK.

Feed-ul este DVB-S2 (va necesita receptor HD, nu va funcționa pe receptoare SD) și este transmis de Slovak Telekom, deci este posibil tehnic sa fie preluat în simulcrypt și de alți operatori ce utilizează această poziție orbitală. Este foarte posibil ca respectiva televiziune să intre în grila Digi Tv România (prin satelit) în viitor.

UPDATE 19 decembrie 2017 - răspuns de pe pagina de Facebook a Epic Drama: "Epic Drama este, momentan, disponibil in oferta AKTA si DIGI satelit. Va deveni disponibil si in grilele altor parteneri si va vom informa pe măsură ce vom avea aceste detalii. Va mulțumim!"

Grila de programe o găsiți pe siteul televiziunii.

UPDATE 20 decembrie 2017 - Deoarece au trecut 3 zile de când a fost adăugat (în transmisia de pe această frecvență) sistemul de criptare pentru Digi Tv România satelit, și în plus există și confirmarea de pe pagina de Facebook a Epic Drama (menționată mai sus), dar televiziunea încă nu este accesibilă abonaților acestui operator, am actualizat articolul pentru a reflecta mai corect această situație.

UPDATE 26 decembrie 2017 - Am verificat din nou, transmisia există în continuare pe această frecvență, cu subtitrare în limba română. Televiziunea nu este (deocamdată?) adăugată în lista automată din receptoarele abonaților. Desigur, doar subtitrarea este accesibilă în recepția Free-To-Air, această subtitrare nefiind criptată.

UPDATE 2 martie 2018 - După o lungă perioadă de teste (două luni și jumătate), Epic Drama HD a intrat, începând de ieri seară, în grila afișată de receptoarele HD de satelit ale Digi Tv România. Detalii gasiți AICI.


99 de comentarii despre subiectul „Epic Drama HD va intra în grila Digi Tv Satelit? UPDATE: S-a confirmat. Din 1 martie 2018, Epic Drama HD este în grila Digi Tv România satelit.”:
Anonim

Ce pozitie?

Anonim

Dai o resetare la receptor, daca nu intra, va trebui sa mai astepti.

Anonim

Pe receptoarele HD noi nu a intrat inca in grila, deci nu se stie pe ce pozitie va fi pe aceste receptoare. Doar pe modelele mai vechi de receptoare HD se poate receptiona momentan.

Anonim

Eu am receptor Kaon 1000 Hd , oare este introdus acest program ?

coconut

corectati DVB-S2 QPSK, poate de asta altii nu il receptioneaza!

HD Satelit România

Am corectat, multumesc.

Anonim

A aparut acum Epic Drama HD mentionat si pe King of Sat ca e la Digi Tv:

http://ro.kingofsat.net/find.php?question=Epic+Drama+HD

Anonim

Kingofsat întârzie cu informațiile dar și unele informații sunt incorecte. Verificați aici http://www.flysat.com/1west.php
Epic Drama HD e pe satelit de 4 zile fiind urcat de Slovak Telekom iar de acolo canalul este preluat și oferit de ceilalți operatori (evident prin simulcrypt).

Emil Raevschi

Din ce am observat pe King of Sat este vorba de DIGI TV SATELIT, EPIC DRAMA HD dar Polonia cu audio in mahiara, ceha si poloneza. pentru Romania inca nu. In acest link se vde foarte clar ca nu este inca pentru romania semnalul - ma refer la Intelsat 1002 - 12.587 frecvenat care este si pentru DIGITV SATELIT .


mradu

confirm! merge perfect, are traducere!

Anonim

emil raevschi, qaa inseamna sunet original. Pe king of sat nu se mentioneaza subtitrarile.

Nicu

@emil raevschi, Digi Satelit Romania nu foloseste doar o frecventa.
Nu exista Digi Tv Polonia.
E folosit simulcrypt, adica un semnal e transmis cu mai multe codari, pentru mai multe DTH-uri.

Anonim

luni dimineata
am scanat cu receiverul kaon 1000 hd
nu a intrat deloc viasat epic drama
la cei care le-au intrat lasati un comentariu pe ce nr a intrat postul tv
cu receiverul kaon 100 hd nu poti baga frecvente manual

Anonim

La cei care nu pot scana frecvente manual nu intra pana nu vor adauga respectivul canal in grila automata. Deci nu are nimeni ce pozitie sa iti spuna, ca nu exista aceasta pozitie fixa din grila automata inca neactualziata.

marian

Seara faina va doresc ! Pe cand si inreteaua de cablu rcs ?

Anonim

De cablu nu se stie nimic, nici macar teste nu au fost. Dar poate intra, asa ar fi normal.

Anonim

Reinitializare la setările din fabrică ati incercat?

Constantin Padure

Tocmai ce m-am tot muncit cu un box Digi. Ieri am fost si m-am abonat la ei express pentru canalul asta. Digi world nu este in limba romana.
Epic Drama nu a aparut desi e ultimul box de la ei, un Kaon HD facut prin Indonezia.

Anonim

Offtopic: Digi World e in limba romana, selecteaza corect subtitrarea.
Ontopic: Tocmai din cauza ca e receptor HD nou, de aceea nu receptionezi deocamdata acest canal Epic Drama HD. Merge deocamdată doar pe primele modele de receptoare HD, daca nu e facut update de soft la receptor.

Nicu

Apropo, super tare acest canal. Pacat de cei care inca nu il puteti vedea! Nu stiti ce pierdeti!! :)

PS: Hai sa fim seriosi. Nu suntem copii sa disperam dupa un canal nou, aveti rabdare si va intra la toata lumea. Pana atunci exista si alte canale in grila pe care le puteti viziona, daca aveti asa mult timp liber la dispozitie. Vi s-a explicat de mai multi de nenumarate ori ca trebuie sa asteptati, ca nu intra decat pe receptoare foarte vechi, cu softul initial sau din primele versiuni. Nu va incadrati in aceasta categorie, asteptati sa se faca update la lista la toata lumea. Altceva nu aveti altceva ce face. Poate dura si o zi, poate dura si o luna toata treaba asta cu updateul listei, in functie de cum doreste RCS sa il lanseze oficial in girla pentru toata lumea.

Anonim

Problema este că au început serialele și dacă intră chiar după o săptămână tot e o pierdere. Cine se apucă de un serial de la episodul 8? :)

Nicu

Vor fi difuzate si in reluare de nenumarate ori.

Anonim

ar trebui de laa inceput sa il introduca pe o alta frecventa ca sa il putem receptiona toti. cum sa urmaresc eu un serial de la episodul 20? sunt ceva seriale interesante sau doar documentare de razboi si vikingi ?

Anonim

Nu sunt documentare despre vikingi, sunt in general seriale noi si foarte noi, cu actiunea care se petrece acum 200-300 de ani.

Anonim

Problema la acest transponder al Slovak Telekom e ca emite pe verticala, iar toate canalele Digi Tv Romania emit pe polarizare orizontala. Probabil de aceea nu incep sa il includa in lista pentru toti abonatii. Poate se razgandesc si il scot de tot.

Anonim

Deoarece se intampla ca foarte multi abonati sa fie deconectati si apoi sa astepte sa fie reconectati automat de sistem, voi comunica intervalele in care se vor face reconectarile in functie de infrastructura:

* Pentu televiziune prin satelit reconectarile automate au loc la orele 13:15, 17:15 si 23:15
* Pentru restul serviciilor (internet, televiziune prin cablu, telefonie mobila, internet mobil) reconectarile automate au loc la orele 5:45, 13:45, 18:45, si 22:45

Doresc sa mentionez ca aceste reconectari se fac automat. Adica nu s-a facut deconectare fizica de la echipamentele zonale.Ps Tot la aceste ore specificate se actualizeaza grila de programe pe tv cu tuner dvd =c sau cei care au receivere hd si sd cabul si dth

Anonim

Nici in Bucuresti pe cablul digital Rcs&Rds nu a aparut si este ora 20:15

Anonim

Poate sa fie si ora 25, intra cand va intra, DACA va intra. Epic Drama nu a anuntat ca intra azi pe cablu la RCS.

Anonim

Confrmare si de la slovaci:

TITLU: Epic Drama HD de la ST și pentru clienții Digi TV din România

Noul canal Epic Drama HD va fi disponibil si pentru alți clienți ai platformelor de satelit. Slovak Telekom (ST), care distribuie acest program abonaților platformelor Magio Sat și New Digi TV SK , a încorporat sisteme criptografice pentru RCS / RDS .

Prin urmare, Epic Drama HD poate fi difuzată pe platformele Digi TV din ROMÂNIA și Ungaria.

Epic Drama HD este un nou proiect Viasat World, bazat pe Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature și Viasat History HD / Viasat Nature HD. Epic Drama HD se concentrează pe o serie spectaculoasă de genuri diferite.

parametrii tehnici - Epic Drama HD:

• Intelsat 10-02 ( 1 ° W ), de frecvențe. 12687 GHz, pol. V, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2 / QPSK CA MA Nagra + Conax


Sursa: https://www.parabola.cz/zpravicky/28768/epic-drama-hd-od-st-i-pro-zakazniky-digi-tv-v-rumunsku/

Anonim

Și cine a zis că va intra azi pe cablu? Era unul care a împrăștiat un zvon pe un alt forum până când a fost banat. Nu vă mai luați după toate zvonurile apărute. La un moment dat o să fie și pe cablu dar nu se știe exact când.

Anonim

sal mute pe o frecventa orizontala sa il prindem toti
asa il prind vreo zece la suta
cine se mai uita la seriale pe la jumatatea sezonului

Renno

Mai asteptati, acestea sunt teste tehnice, chiar daca acea transmisie este exact acolo unde scrie mai sus, cu subtitrare in romana si codare Digi Romania. Am verificat personal asta si pot sa confirm 100%. Dar deocamdata Digi Romania nu a anuntat oficial ca a intrat Epic Drama HD in grila. De abia din acel moment, de cand vor anunta ca l-au introdus si nu va merge, de atunci puteti sa fiti nerabdatori. Pana atunci, asteptati, sunt teste si nu se stie cat dureaza testele.

Anonim

Se fac teste cred ca va intra spre sfarsitul anuli undeva pe 30 -sau 31 decembrie 2017 asa au facut si anul trecut cu Discovery Tlc si E Entrentainment

Marius

Dar pe cablu cu modul ci+ la galati?

Anonim

Nu a zis nimeni ca apare pe cablu la RCS in Galati sau in alt oras. Nici macar teste nu s-au facut pe cablu.

Anonim

astazi 25 decembrie ora 21 30 am scanat satelitul thor cu o antena la liber si nu am gasit nici un epic drama voi ati gasit acest canal scanand cu o antena la liber

HD Satelit România

Am verificat acum cateva minute, transmisia Epic Drama HD cu subtitrare în limba română este în continuare pe această frecvență. Am adăugat actualizare în articol. Scanează manual exact această frecvență cu exact aceste date de recepție ( nu tot satelitul, că poate nu ai aceasta frecvență și date de recepție noi adăugate în lista de frecvențe a satelitului Intelsat 10-02 de la 0,8° Vest), desigur, utilizând un receptor pentru receptia FTA ( adică a televiziunilor necodate) care e dotat cu tuner DVB-S2. Ar trebui sa iți găsească numele canalului și să iți afișeze subtitrarea, desigur, fără imagine și sunet, fluxurile video și audio fiind criptate (subtitrările DVB nu sunt criptate).

Anonim

am scanat frecventa manual si nu am swmnal pe ea
antena o am reglata bine
nu ma apuc sa umblu la reglaj deoarece pot pierde reglajul la celelalte posturi
trebuiw un reglaj puternic ca aa prind acea frecventa
specific ca pe cwlwlalte canale am90 cu 80 semnalul
epic drama nu va intra dwloc wste doar in teste

Remus

E problema ta ca nu ai sistem corespunzator de receptie pentru aceasta frecventa. La mine se prinde cu semnal super. Vezi ca sunt niste poze in stire in care se vede ca e semnal.

Chiar daca ar fi teste, ar fi facute cu un scop, adica sa intre acel canal in grila, nu ca sa redescopere Digi sau Slovak Telekom cum se fac transmisii prin satelit. Nu ar exista niciun interes sa se faca teste cu criptarea Digi de catre un alt operator, Slovak telekom, doar de dragul de a face teste cu criptarea altuia.

Nu a intrat deocamdata din alte motive, de exemplu poate contractul e semnat sa intre in vigoare de la o anumita data si se asteapta acea data calendaristica.

Alexandru Gurgu

De mult timp scanez DIGI-ul, dar niciun Epic Drama HD.

Anonim

MAXWELL, ce model de receptor FTA ai folosit sa scanezi acea frecventa? Sau tu poate ai scanat cu receptorul de la Digi, despre care au scris mai multi mai sus ca inca nu are capacitatea tehnica de a scana aceasta frecventa pana nu va fi adaugata in lista receptorului ?

Anonim

Sa speram ca Epic drama, va intra la RCS pe satelit si cablu, incepand cu 3 ianurie 2018

Anonim

Pai la Digi canalele noi intra de la 1 a lunii asa au facut si anul trecut cu Discovery TLC si e Entertainment, asa a facut si in 2013, cand pentru cateva zile abonatii Digi nu au avut EuroSport cu Premier League si dim 1 Ianuarie au avut EuroSport cu Premier League.

Anonim

Am spus pe 3 ianuarie tinand cont ca pe 1 si 2 nu se lucreaza.

Anonim

Anu trecut au fost introduse pe 31 ianuarie programele mentionate .

Anonim

hd satelit mai faceti si voi un update la topic
mai este canalul nu mai este sa stim si noi

HD Satelit România

Nu e necesar update, deoarece nu s-a schimbat nimic, este tot acolo. Voi face update dacă nu va mai fi transmis prin acea frecvență sau dacă apar schimbări în datele de recepție.

Anonim

Probabil acest post e disponibil la abonați dth care au anumite receptoare care au un soft care permite introducerea manuală a noului Tp. Desi cei de la call center au spus clar ca indiferent de anul de fabricatie,modelul de decodor in cazul in care se fac modificari de grila se fac la toate tipurile de decodoare.In plus au spus ca desi au specificat cei de la Epic Drama pe pagina de facebook ca postul lor e disponibil si la Digi tv satelit au spus ca nu e adevarat acest lucru.Au mentionat ca vor veni cu un comunicat oficial cand vor fi modificari în grila de programe.

DTH Fan

@Anonim, ce legatura are o frecventa care poate sa fie scanata cu orice receptor satelit HD FTA care costa 150 lei nou, cu grila de canale actuala Digi Tv? Epic Drama HD e pe aceasta frecventa, am scanat acum 10 minute. Ca nu vi-l introduce voua in grila din receptoarele Digi Tv, asta e alta poveste.

Mai suna tu o data la relatii clienti si intreaba-i asa: Doamna operatoare, este Epic Drama HD transmis pe frecventa 12687, polarizare verticală, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2 QPSK ? Nu ma intereseaza daca e sau nu deocamdata in grila Digi Tv, ci daca e pe frecventa asta care se poate scana cu orice receptor HD FTA, numai cu al vostru nu. Si spune-mi ce iti va raspunde. Probabil nu va raspunde nimic, ca habar nu are.

Asa ca mai bine scaneaza tu manual cu un receptor HD DVB-S2 FTA, nu din acestea de la Digi Tv care sunt blocate total sa nu receptioneze nicio alta frecventa care nu e in lista Digi, si vezi apoi daca e sau nu transmis canalul Epic Drama HD pe frecventa asta, si daca are sau nu subtitrare in romana.

E simplu contrazici invocand niste informatii ale unor operatoare de la Call Center, dar in acelasi timp ignnorand poze clare cu dovada receptiei sau ignorand verificarea pe care o poti face chiar tu daca vrei sa te numesti pasionat al receptiei satelit.

Renno

DTH Fun, lasa-i sa creada ce vor, iti pierzi timpul cu explicatii si iti strici touch-screenul telefonului degeaba. Trebuie sa intelegi ca majoritatea covarsitoare a romanilor care prind canale prin satelit nu au avut in viata lor alt receptor decat cel oferit in custodie de operator sau cumparat de la operator. Ce spui tu, adica indicatii cu scanat frecvente, receptor DVB-S2 FTA, bla bla, acestea sunt aproape SF-uri pentru majoritatea. Nu iti mai consuma bateria la telefon degeaba. ;-)

DTH Fan

Am inteles. Pe ei intereseaza sa intre automat in grila DigiTv cat mai repede, sa nu piarda super serialele de pe Epic Drama in loc sa ajute nevasta sa faca mai repede sarmalele de Anul nou. Dar se pare ca nu vrea sa intre asa repede - sper sa nu mai intre deloc! - si ei nu mai au rabdare. Si de necaz ca nu le intra in grila, isi automotiveaza explicatia ca n-ar fi Epic Drama HD cu subtritrare in romana si codare Digi Romania pe frecventa aia, iar unii fac asta fara sa tina cont ca informatia e DEJA VALIDATA din inca alte 3 surse diferite, adica Parabola.cz, Epic Drama Facebook si King of Sat. E ca zicala aia cu strugurii care oricum erau acrisori. Sa fiti sanatosi si La Multi Ani 2018!

Anonim

doar subtitrarea este accesibila
fooartee tare

Anonim

Si ce altceva ai vrea sa fie accesibil, daca e codat?

Anonim

Va fi si imaginea accesibila cand va intra oficial in grila la toti abonatii.

Anonim

Cred ca va intra si la ceilalti operatori inclusiv rcs asta e anuntul Epic Drama pe pagina lor de Facebook Vă mulţumim pentru interesul acordat Epic Drama! Canalul va fi disponibil în curând şi la alţi operatori. Vă vom ţine la curent cu introducerea în grile pe măsură ce aceasta va avea loc

Anonim

buna ziua ce se mai aude cu epic drama va intra si pe digi-cablu digital si in ce data

Renno

Nu au fost teste Epic Drama pe cablu, deci întrebarea cu data de intrare în grila de cablu nu are nicio treaba cu subiectul acesta. Aici e vorba de teste pe SATELIT, NU PE CABLU.

Vali Enea

De abia azi au terminat cei de la Slovak Telekom testele pe aceasta frecventa din stirea de mai sus si Epic Drama HD de la Viasat World a intrat in grila lor in pachetul MAXI:

https://www.parabola.cz/zpravicky/28844/nova-digi-tv-sk-zarazuje-stanici-epic-drama-hd/

Telekom Slovacia are CAID oficial de criptare cu numarul 1882, diferit de CAID 1802 folosit de criptarea Digi Romania. Ambele criptari, atat pentru Slovak Telemom, cat si pentru Digi Romania,, cu aceste CAID-uri, sunt folosite in simulcrypt in continuare pe aceasta frecventa pentru Epic Drama HD in momentul cand am scris acest comment.

gabriel

Nu cred ca o sa intre Epic Drama in grila RCS-RDS deoarece au introdus luna trecuta cateva posturi si o alta bagare de posturi in grila ar insemna o marire de aboanment, lucru pe care momentan cei de la RCS-RDS nu-l doresc ei axandu-se pe serviciile de telefonie mobila

Anonim

Gabriel Rcs nu a mai bagat posturi decat in 8 octombrie 2017 cand au bagat Nick Jr potrivit ceo epic Drama exista contract inclusiv cu RCS

Anonim

Gabriel iti dau un link sa vezi ca este contract inclusiv cu Rcs pentru postul Epic Drama https://www.paginademedia.ro/2017/12/s-a-lansat-o-noua-televiziune-cu-seriale

gabriel

Personal sper sa nu-l bage deoarece posturile din Viasat sunt cu bani si m-am cam saturat sa platesc aiurea niste posturi la care nu ma uit, cine doreste asa ceva cei de la RCS sa faca bine sa creeze extraoptiune si sa le ceara bani doritorilor. Aici nu este vorba de cativa lei, este vorba ca din 100 si ceva de posturi ma uit la maxim 10 asta in timp ce pe restul le platesc aiurea si audienta au maxim 5%

Anonim

Gabriel, vad ca arunci cu fumigene pe aici, ba ca intra Epic drama, ba ca nu intra, personal nu crezi, in final nu il doresti ca nu vrei sa platesti.

Anonim

am vorbit cu un operator call center de la digi astazi si nici nu a auzit de epic drama
mia spus ca momentan nu intra deloc canale tv noi
mai spunea unul destept pe un site ca intra canale noi de pe 28 februarie dar cum si de unde aceasta data nu stiu
voi ati auzit ceva de canale noi din 28 februarie
astept raspuns

Anonim

Gabriel, cum iti mareste abonamentul daca Digi are acelasi pret, foarte scazut, la abonamentul de televiziune digitala de ani de zile?
Uite de asta nu baga DIGI canale mai multe si negociaza la maxim noile canale, ca exista multe persoane care si pentru 1 leu in plus s-ar plange. Cum sa dezvolte DIGI televiziunea in astfel de conditii? Uita-te si tu la AKTA unde atunci cand a reintrat Discovery au marit pretul cu 1 leu si nu s-a plans nimeni iar abonatii au primit si canalul ID, dorit si aici. Si gandeste-te ca ei tot in mediul rural activeaza. Personal sper sa nu mai intre canale la DIGI o vreme si sa-ti creasca abonamentul cu 4 lei.

Anonim

Pentru anonim cei de la call-center nu au cum sa stie ca canale introduc in grila Digi ei afla ultimii ce programe se ocupa cei de la departamentul tehnic Aia de la Epic Drama au postat pe contul lor de Facebook ca canalul Epic Drama va fii dispunibil in curand si la alti operatori decat Akta nu stiu daca va fii si la RCS

Gabriel

Pentru ultimu anonim, NU ma plang omule pentru cativa lei in plus la abonament da' nu mi se pare corect sa NU existe extraoptiuni (decat HBO si SuperOne), sa nu ma uit la acele posturi si sa le platesc aiurea. Cine vrea alte posturi noi in grila RCS-RDS, foarte bine, sa bage si o mie de posturi daca se poate dpdv tehnic da'.... sa scoata banu si sa plateasca acele extraoptiuni. Nu vreau ca introducerea asta de posturi sa-mi afecteze abonamentul de baza (au bagat nick junior, apoi TNT non-stop, mai baga si Epic drama si pe urma maresc abonamentul de baza)

Anonim

Gabi,nu il vor mari,ei vor sa aiba cel mai mic pret.
Extraoptiuni nici eu nu inteleg de ce nu fac.Ar fi cea mai buna companie daca ar face asta.

Anonim

Si nici n-or sa faca aceste extraoptiuni, posturile care le vreti au sub 3 % audienta si nu ocupa niste frecvente degeaba pentru 3% din abonati

Relu

Exact, bravo, ar ocupa frecvente degeaba pentru extrem de putini abonati.

Arpi

Mai bine stau acele frecvente libere...

Anonim

Din surse neoficiale, v-a intra dupa 1 februarie

Anonim

Iarăși zvonuri? După aia urmează 1 martie, 1 iunie etc. Tot așa a intrat AMC din 2014 încoace.

Anonim

Am citit toate postarile, pe acest subiect, toti se intreaba de ce nu introduc mai repede acest canal Epic drama.
Dupa parerea mea, nu a intrat pana acum deoarece serialele nu au fost subtitrate si nu este pregatit pentru a fi introdus in grila.

Anonim

Pentru ultimul anonim cel care a scris ca serialele nu sunt subtitrate dumneata nu vezi pozele puse la inceputul materialului facute de administratorul blogului unde se vede ca subtitrarea functioneaza. Ultimul motiv spus de cei de la digi la telefon este urmatorul. Akta ar avea exclusivitate pentru acest post timp de 3 luni. Nu stiu cat de adevarat este, pentru ca cei de la viasat au spus in decembrie ca sunt in discuti avansate cu digi. Vom vedea dupa data de 20 martie daca acest post va intra sau nu la digi.

Anonim

Akta nu are exclusivitate pentru acest canal.

Anonim

Deci pana la urma intra sau nu Epic Drama pe Digi satelit?

Nicu

Pana la urma de unde ai vrea sa stie cineva? Nu ii intrebi pe cei de la Digi daca vor introduce ori nu vor introduce acest canal in grila? Sa imi spui si mie daca iti vor spune planurile lor de viitor.

Anonim

am sunat la digi si mi sa spus ca nu vor baga acest canal in grila

Anonim

Nu au nicio relevanta răspunsurile primite de la relații clienți, operatorii de acolo nu știu care sunt planurile de viitor ale companiei.

Anonim

Epic Drama a intrat in grila Digi Ungaria Satelit pana acum era doar pe cablu Digi Ungaria.Pana pe 31 mai Digi DTH se va muta de pe Intelsat pe Thor. Este posibil ca pana atunci sa intre si Epic Drama si Discovery HD la digi

Anonim

De fapt la Digi Ungaria a intrat pe cablu în SD http://digi.hu/tv/csatornalista
A intrat chiar azi deci nu era înainte pe cablu. :)

Anonim

Buna dimineata vin cu o veste asteptata de mult .Epic Drama hd A INTRAT LA DIGI Satelit pozitia 49 A fost introdus pe toate receptoarele. Urmand ca pana luni sa intre si pe cablu digital

HD Satelit România

După o lungă perioadă de teste (două luni și jumătate), Epic Drama HD a intrat, începând de ieri seară, în grila afișată de receptoarele HD de satelit ale Digi Tv România. Am adaugat imagine ca update la articol, în care se observă OSD-ul receptorului oficial și poziția 49 în grila acestui echipament de recepție.

Anonim

in ce pachet a intrat?

Anonim

In baza, pentru toata lumea...

Anonim

E canal HD, ai nevoie de receptorul HD de la Digi, nu merge sa receptionezi canale HD cu receptoare SD.

Anonim

Există o informație dacă epic drama hd va intră și pe cablu digital?

Anonim

Nu.

Iulian

Exista zvonuri ca zilele astea ar intra si pe cablu la RCS, la sfarsitul lunii trecute reprezentantii postului au mai semnat niste acorduri de redistributie

Anonim

Nu cred ca o sa intre postul acesta in reteau de cablu Digi. Posturile Viasaat sunt cu bani, iar grila de cablu n-a mai fost actualizata la pret de foarte multa vreme asa ca orice post intrat in grila si mai ales cu bani o sa mareasca automat abonamentul de baza, lucru pe care momentan cei de la RCS nu doresc asta, avand o campanie intensa cu telefonia mobila

Anonim

Nu se mareste nimic si intra si pe cablu. Ce nu intelegi?
DIGI nu mareste abonamentul. PUNCT.

Anonim

Programul Epic Drama HD când va fi introdus pe cablu?

Anonim

Nu mai repetati acelasi intrebare pe care au pus-o si altii inaintea voastra, acum nu stie nimeni cand intra pe cablu la DIGI, indiferent ce zvonuri pun unii la comentarii.

Anonim

Dupa terminarea procesului de mutare a canalelor tv de pe Intelsat 1002 pe Thor la Digi Satelit, atunci se vor ocupa si de grila Digi Cablu Digital pana atunci nu se va intampla nimic cu grila digitala. Acest proces de mutare a posturilor va dura o luna de zile .

Anonim

După ce bagă epic drama hd poate adaugă și cinemax2 hd pt a completa pachetul max pack

Anonim

Unde să bage Epic Drama HD? Este deja în grila DTH, despre asta e vorba în articol.

Anonim

A intrat și la upc iar la DIGI cablu digital nu se aude nimic?

Anonim

Epic Drama când va fi introdus pe cablu digital că pe 1 iulie va fi introdus la Telekom

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile